Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Samtal med Klas Lund, del 2

Av Redaktionen, 2015-05-11
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I detta specialavsnitt av Radio Nordfront intervjuar Emil Hagberg Motståndsrörelsens ledare Klas Lund som bland annat kommenterar nedläggningen av Svenskarnas parti.

”Samtal med Klas Lund” är ett särskilt program under Radio Nordfront där Emil Hagberg för en informell diskussion med Nordiska motståndsrörelsens ledare Klas Lund i olika ämnen. Tio avsnitt är planerade och ambitionen är att ett nytt avsnitt ska publiceras varje lördag, med viss reservation för uppkommen tidsbrist.

I detta andra avsnitt resonerar Klas Lund kring bland annat:

  • Revolutionärt kontra konservativt tänkande, om varför en mjukare politik är dömd att misslyckas.
  • Fortsatt diskussion om politisk radikalism.
  • Ett kort uttalande om SvP:s nedläggning.

Lyssna (58 minuter):

Avsnittet finns även att ladda ner i mp3-format.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.


  • Publicerad:
    2015-05-11 15:36