Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Samtal med Klas Lund, del 4

Av Redaktionen, 2015-06-14
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I detta specialavsnitt av Radio Nordfront diskuterar Emil Hagberg med Motståndsrörelsens ledare Klas Lund. I detta avsnitt behandlas den nationalsocialistiska synen på organisering.

smkl_lop_4

”Samtal med Klas Lund” är ett särskilt program under Radio Nordfront där Emil Hagberg för ett samtal med Nordiska motståndsrörelsens ledare Klas Lund i olika ämnen. Tio avsnitt är planerade.

I detta fjärde avsnitt resonerar Klas Lund bland annat kring:

  • Behovet av starka, proffesionella och hierarkiska organisationer.
  • Kompisgäng kontra organisation.
  • Hur valfrihet och ideellt engagemang kan vara en styrka.

Lyssna (59 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.


  • Publicerad:
    2015-06-14 18:05