Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Samtal med Klas Lund, del 3

Av Redaktionen, 2015-05-25
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I detta specialavsnitt av Radio Nordfront diskuterar Emil Hagberg med Motståndsrörelsens ledare Klas Lund. I detta avsnitt behandlas den nationalsocialistiska synen på ras.

avsnitt3

”Samtal med Klas Lund” är ett särskilt program under Radio Nordfront där Emil Hagberg för ett samtal med Nordiska motståndsrörelsens ledare Klas Lund i olika ämnen. Tio avsnitt är planerade och ambitionen är att ett nytt avsnitt ska publiceras varje lördag, med viss reservation för uppkommen tidsbrist.

I detta tredje avsnitt resonerar Klas Lund bland annat kring:

Lyssna (58 minuter):

Avsnittet finns även att ladda ner i mp3-format här.

Några namn och begrepp från intervjun:

Charles Darwin <-> Herman Lundborg

Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi <-> Peter Sutherland

Wesley Clark <-> Povl Riis Knudsen

Friedrich Nietzsche <-> Arthur de Gobineau

Francis Galton <-> Earnest Hooton

Nordicism <-> Gauses princip

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.


  • Publicerad:
    2015-05-25 23:46