Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#69: Reddit, helgens aktivism och DEBATT MED NU-REPRESENTANT!

Av Redaktionen, 2018-03-18
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll är det dags för Radio Nordfront som vanligt och vi kommer diskutera allt mellan himmel och jord känns det som. 3 gäster medverkar!

Ikväll kommer Michael Hovila från Motståndsrörelsens finska gren att medverka för att berätta lite om vad Reddit är för en internetplatform och om hur det går med aktivismen i Finland.

Även den norske nästeschefen Tommy Nyberg kommer att medverka för att berätta om gårdagens nationsgräns-överskridande aktivism.

Motståndsrörelsen bedriver aktivism överallt:

Notera gärna att Fredrik Vejdeland utlämnade den offentliga aktivismen i Norge och Finland.

Några av kvällens ämnen:

 • Nörden, skribenten, nazi-filantropen och tillika medlemmen i Nordiska motståndsrörelsens finska gren, Michael Hovila, berättar om vad Reddit är för något och hur han fram tills nyligen framgångsrikt drev en Motståndsrörelsen-anstruken avdelning på Reddit med 120 000+ prenumeranter.
 • Hovila berättar om helgens aktivism i Finland som har udden mot en så kallad antirasistisk kampanj.
 • Tommy Rydberg från Rede 1 i Norge medverkar för att berätta om hur norrmän och svenskar under gårdagen bedrev aktivism över landsgränserna Sverige — Norge.
 • Den nationalistiska organisationen Nordisk Ungdoms attack på Nordiska motståndsrörelsens ideologi. Radio Nordfront började spamma ner — vid 14:59 idag — representanter för Nordisk Ungdom med inbjudningar till kvällens sändning, bland andra: Fredrik Hagberg, Patrik Forsén och en rad Twitter-konton i jakten på en representant för Nordisk Ungdom som vill medverka då artikeln kommer att diskuteras. Nordisk Ungdom har fram tills att ämnet har avhandlats i sändningen på sig att nappa på erbjudandet — något som de förhoppningsvis kommer att göra så att det blir lite diskussion! 🙂 Uppdatering: Björn Herstad från Skandinaviska förbundet kommer att medverka!
 • Punkterna skolgång, försvar och ekonomi i Alternativ för Sveriges partiprogram gås igenom.
 • Allt fler nyanlända börjar genom arbetsmarknadsåtgärder arbeta i förskolan, vilket har lett till protester från föräldrar. På vissa håll har tjänstemän lyssnat på protesterna, medan föräldrar på andra håll har tvingats flytta sina barn till andra förskolor. Relaterad läsning gällande registerutdrag på ”nyanlända”/inkräktare.
 • CETA-avtalet — Comprehensive Economic and Trade Agreement – är ett avtal mellan EU och Kanada. Detta avtal skall möjliggöra så kallad fri handel mellan EU och Kanada. Vilka krafter tjänar på detta avtal och vad kan det innebära?
 • Radio Nordfront dissekerar Sveriges Radios två dokumentärer Min tid i Nordiska motståndsrörelsen och Barnen i Nordiska motståndsrörelsen ännu mer.

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

10k lyssningar på 1.5 dygn. 😀 De e najs! #rn #podcast

A post shared by NTV (@ntv1889) on

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd oss på månadsbasis:

Det finns möjligheter för alla som vill stödja Radio Nordfront och NTV samtidigt: MakerSupport. 🙂

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

 • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
 • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits
Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT #69: NU:s ideologiska attack, lite om Reddit och aktivism överallt” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


 • Publicerad:
  2018-03-18 17:21