SVERIGE Den ”barnvänlige” artisten Sean Banan har åkt dit för narkotikabrott igen. Erkänner att han knarkade på nyårsafton.

2020 kunde Nordfront avslöja att invandrarkändisen Sean Banan åtalats för narkotikabrott. Polisen tog honom då på bar gärning när han var på väg in på toaletten på restaurang Mister French, på Skeppsbron i Stockholm. Kändisen, som egentligen heter Sina Samadi, var på väg in för att snorta kokain och var redan påverkad av både kokain och cannabis när polisen grep honom.

För brottet kom han att dömas till böter och villkorlig dom. Brottet ignorerades dock av etablerade medier och Samadi kunde fortsätta att jobba inom underhållningsindustrin där han jobbar mycket med barnunderhållning.

Nu kan Nordfront avslöja att Samadi förra veckan åtalades för ett nytt fall av narkotikabrott. I förundersökningen framkommer det att polis hade tillkallats då ett vittne hade känt cannabislukt i en trappuppgång den 2 januari i år. Polisen beskriver händelsen på följande sätt:

Patrullen söker av trapphuset och känner av en kraftig lukt av cannabis utanför aktuell lägenhet. Patrullen knackar på dörren och dörren öppnas av en man. Inne i lägenheten befinner sig Sina. Sina uppger att han rökt gräs för någon dag sedan. Patrullen inhämtar beslut om kroppsbesiktning. Sina får lämna ett urinprov och hörs därefter.

FUP i B 1258-23, Stockholms tingsrätt

Poliserna uppger att Samadi hade utvidgade pupiller och talade långsamt. I förhöret erkänner Samadi att han hade ”rökt på” under nyårsafton:

Vad har du för inställning till misstanken?
Erkänner.

Vad är det du erkänner?
Att jag har rökt gräs.

Var har du gjort det här?
Ute på en fest i stan. Det var i lördags alltså nyårsafton.

Har du brukat någon annan narkotika?
Nej.

Hur ofta röker du gräs?
Det började nu igen en månad sedan ungefär. Jag tar det för min ångest som kommer och går.

Var får du tag på gräset?
Här röker jag på fester där folk bjuder och jag frågar folk om det.

Tar du några mediciner?
Nej, jag har funderat på antidepressiva men skitit i det.

Vad kommer analyssvaren av din urin att visa?
THC och CBD.

FUP i B 1258-23, Stockholms tingsrätt

Rättegångsdatum i målet är ännu inte satt, men då Samadi redan har erkänt och brottet dokumenterats genom drogtest kommer han garanterat att dömas för ringa narkotikabrott igen.