MÅNGKULTUREN. I ett trolliknande Youtube-klipp går den arabiske sekreteraren för Nordiska avdelningen ut med en öppen uppmaning om raskrig i Sverige. Den revolterande sidans huvudfiende uppges samtidigt vara Sverigedemokraterna.

Nordfront har tidigare skrivit om Arabiska partiet och olika utspel som gjorts av dess sekreterare Krar Al-Hamede. Partiet har nu bytt namn till Nordiska Avdelningen (NA).

I vad som visar många tecken på att vara en trollning går nu Al-Hamede som sekreterare för NA i ett Youtube-klipp ut med en krigsförklaring mot ”svenska staten”.

En väpnad konflikt är planerad och den kommer att inledas om/när Sverigedemokraterna ”tar makten” i landet, förklarar han.

Al-Hamede deklarerar:

Om Sverigedemokraterna blir staten så kommer vi bedriva ett våldsamt väpnat motstånd mot staten. Vi finns i hela Sverige: från Haparanda, Piteå ända ner till Trelleborg, Göteborg och Stockholm – och i mellersta Sverige också. Vi är redo: i samma ögonblick som Sverigedemokraterna får makten i landet, så kommer demokratin ogiltigförklaras. Och då kommer vi också ogiltigförklara den svenska lagen. Och då kommer inbördeskrig inledas.

Inom vissa yrkesgrupper finns särdeles många fiender mot ”invandrare”, menar Al-Hamede. ”Poliser som är rasister” samt ”ordningsvakter som är rasister” uppmanas i klippet jämte ”domare, nämndemän” – ”som är sverigedemokrater” – ”passa er jävligt noga”. Al-Hamede fortsätter:

Nämndemän, domare, läkare och så vidare: Ni kommer inte undan vårt grepp. Det ni har gjort mot oss invandrare är oförlåtligt och vi kommer inte kompromissa.

Al-Hamede förklarar sig vara positivt inställd till Socialdemokraterna och menar att NA är beredd att förhandla med dem:

I samma ögonblick så vill jag säga att socialdemokraterna är ett bra parti och jag som sekreterare är redo att förhandla med sossarna för att ställa allting till rätta igen.

I sammanhanget förtjänar att nämnas att Al-Hamede tidigare även uttryckt respekt för Nordiska motståndsrörelsen, som, skrev han då, ”är det partiet i Sverige som vågar stå för sina åsikter och för sitt folk”.


  • Publicerad:
    2020-11-15 17:35