Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Arabiska partiet vill utvisa svenskar som “inte gillar läget”

Av Redaktionen, 2020-08-31
redaktionen@nordfront.se

INRIKES. Det nystartade Arabiska partiet vill arrangera ett ”utvandringsprojekt” för svenskar som inte gillar ”mångfald”. ”Ni har inget att göra här ert Sverige som ni vill ha tillbaka är borta för gott”, skriver partiet på Facebook.

Arabiska partiet vill att svenskar som inte accepterar ”mångfald” lämnar landet. Bild: Facebook/Arabiska partiet.

Det var bara dagar sedan Arabiska partiet lanserades med en politik som har ”en socialistisk inriktning med vissa kapitalistiska inslag”. I realiteten är partiet ett etniskt intresseparti som vill värna den arabiska folkgruppen och man tillåter endast medlemmar med arabiskt ursprung, vilket enligt partiet innebär att ”minst en förälder några generationer tillbaka [sic!] har ett arabiskt ursprung”.

Nu har Arabiska partiet börjat göra sina första politiska utspel via sin Facebooksida. På den uppmanar man svenskar som inte ”accepterar mångfald” att lämna sitt eget land:

Arabiska Partiet vill be alla svenskar som inte accepterar mångfald att säga upp medborgarskapet och lämna landet. Ni har inget att göra här ert Sverige som ni vill ha tillbaka är borta för gott.

I ett annat inlägg utvecklar man idén och skriver att man vill verka för ett ”utvandringsprojekt” för svenskar som inte ”gillar läget”:

Arabiska Partiet vill arrangera ett utvandringsprojekt för svenskar som inte gillar läget, för att underlätta integration och skapa gemenskap i landet.

I ett tidigare utspel på Facebook har Arabiska partiet skrivit att man självklart är beredda att samarbeta med Sverigedemokraterna i riksdagen eftersom man ”respekterar väljarnas val i ett demokratiskt system”, följt av en lång utläggning om vilken misslyckad politiker man anser att partiledaren Jimmie Åkesson är.

Partiet har också sagt sig vilja verka för ett slöjförbud på minderåriga, vilket kan tolkas som att man vill profilera sig mer som ett etniskt intresseparti än ett religiöst.


  • Publicerad:
    2020-08-31 12:00