BROTT. Den extremt farlige serievåldtäktsmannen Peter-Frederik Poulsen har gripits i Thailand och sitter nu anhållen i väntan på att bli utlämnad till Sverige.

Peter-Frederik Poulsen och hans tatuering på ena armen.

Nordfront skrev under förra veckan om serievåldtäktsmannen Peter-Frederik Poulsen som befann sig på fri fot. Under dagen greps den internationellt efterlyste Poulsen på flygplatsen i Bangkok.  

Det stämmer att den misstänkte mannen greps i Thailand i dag. Ytterligare omständigheter kring själva gripandet kan jag inte gå in på. Nu påbörjas processen med att få honom utlämnad till Sverige, säger kammaråklagare Karl-Erik Antonsson, förundersökningsledare vid Åklagarkammaren i Örebro.

Poulsen är misstänkt för att ha utfört fyra grova våldtäkter mellan den 17-19 maj i år samt ett fall av olaga frihetsberövande.

Han är sedan tidigare dömd till två långa fängelsestraff för olika typer av sexuellt våld. 2003 dömdes han till 7 års fängelse för grov våldtäkt samt sexuellt utnyttjande av minderårig. 2009 dömdes han till 8 års fängelse, då han våldtagit två 17-åriga flickor flertalet gånger under en 16 timmar lång resa mellan Småland och Linköping.

Källa:
Misstänkt för grova våldtäkter gripen i Thailand


  • Publicerad:
    2017-06-08 22:00