Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Staten i nytt samarbete med Paideia – förintelsepropaganda på Historiska museet

Av Redaktionen, 2019-01-02
redaktionen@nordfront.se

SVERIGE. Statliga Historiska museet inleder ett nytt samarbete med det judiska institutet Paideia som grundades av den ökända judisk makt-aktivisten Barbara Spectre.

Statliga Historiska museet tar nu fram en ny utställning som ska indoktrinera skolungdomar om skuld inför ”Förintelsen”. Utställningen heter Speaking Memories – Förintelsens sista vittnen och handlar om ”de som var där”. Historiska har tagit fram en interaktiv installation där besökare kan samtala med så kallade förintelseöverlevare, så att dessa kan berätta om ”Förintelsen” i all evighet.

Mer anmärkningsvärt är att Historiska museet samarbetar med organisationer som Paideia – The European Institute for Jewish studies in Sweden och Föreningen Förintelsens överlevande i Sverige, Forum för levande Historia samt synagogan Adat Jeschurun.

Paideia är ett judiskt center som grundades av judisk makt-aktivisten Barbara Spectre som erkänner att judarna ligger bakom mångkulturen för att främja judiska intressen. Det har tidigare avslöjats att staten finansierade judisk makt-centret med 40 miljoner kronor från starten.

Staten utsåg nyligen den kulturmarxistiska judinnan Katherine Hauptman till ny chef för Historiska museet.

Källa:
Speaking Memories – Förintelsens sista vittnen


  • Publicerad:
    2019-01-02 14:50