SATIR. Linus Persson lägger humorn på is och presenterar en glassig konspirationsteori, samt en seriestripp… som kan innehålla spår av humor. Håll i hatten.

Fenomenet ”brainfreeze” (huvudvärk orsakad av kyla) har väl de flesta som käkat glass någon gång drabbats av. Vad GB GLACE har drabbats av kan man däremot fråga sig. Till att börja med använder sig företaget sedan 1998 av en suspekt företagssymbol. Symbolen har i och med pizza-gate blivit känd som pedofilsymbolen ”girl lover”.

Pedofilsymbolen ”Girl-lover”

Nu kan ju detta i och för sig vara ett mycket olyckligt sammanträffande, med tanke på att glassloggan är spegelvänd och inte helt identisk. ”Men kukglassen då” kanske ni tänker.

2014 lanserade GB en ny produkt som i folkmun skulle komma (!) att bli känd som ”penisglassen” innan den drogs tillbaka tre år senare, inte en dag för tidigt kan man tycka. När oroliga konsumenter kontaktade GB fick man bland annat svar där företaget ställde sig frågande till kundens snuskiga fantasi.

X-pop, kundernas snuskiga fantasi? Döm själva.

I sammanhanget kan det vara värt att nämna att bögtidningen QX ställde sig försiktigt (HIV-)positiva till glassens utformning. Surprise-surprise…

Men det är inte bara kukglassar och pedofilsymboler som styrker den djupt gående glasskonspirationen. Är glass-snusket en orkestrerad plan för att översexualisera det svenska folket ytterligare? Var stormen kring glassen Nogger Black 2005 bara fake-news för att leda bort uppmärksamheten och bana vägen för mer perversa och kulturmarxistiska glassar? Kommer vi snart att få se nya glasshybrider i stil med Black X-pop Nogger? Eller är Unilever som köpte upp GB Glace, i samband att de bytte symbol, involverad i något mycket större och värre?

Unilever är ett gigantiskt livsmedels-konglomerat som äger över 500 olika märken och fraktar bland annat glass runt hela jorden. Men enligt vissa glasskonspiratoriker fraktar de mycket mer än bara glass. I en ljudisolerad frysbox kan ingen höra dig skrika, stor som liten.

Om jag vid det här laget har skapat en frostig relation till Nordfronts läsare så får jag väl bjuda på lite genus-science-fiction i glassform. Så kanske ni smälter.

Låt mig presentera: STEFAN LÖFVEN i BRAINFREEZE!


  • Publicerad:
    2017-06-21 18:07