SVERIGE. Under onsdagskvällen fick SOSAB in ett larm om att det brann vid en tvättstuga i Malmö. När brandkåren kom för att släcka elden utsattes de för stenkastning vilket ledde till att de fick avbryta och avvakta tills polis anlänt till platsen.

Kl 21:55 under onsdagskvällen fick SOSAB in ett larm om att det brann vid en dörr till en tvättstuga på Ramels väg, Malmö. När brandkåren anlände till platsen för att släcka branden fick de avbryta utryckningen då de utsattes för stenkastning.

Brandkåren valde att avvakta tills polisen kom. När polisen anlände till platsen brann det inte vid tvättstugan, däremot hittade man en mindre brand utomhus på ett annat ställe som en polispatrull släckte med handsläckare. I området hittade man även en bil som brann.

Under natten till torsdagen uppdaterade polisen sin hemsida med texten: ”Polis lämnar platsen omkring 00:00. Det skall enligt uppgift ha varit någon form av frukt som har kastats mot brandbilen och en anmälan upprättas initialt om ofredande”.

Källa:
2014-11-12 21:55, Brand, Malmö


  • Publicerad:
    2014-11-13 15:00