HUMOR. En homosexuell jemenit som stöder liberala värderingar tror att nationalsocialister är kära i honom – för att de inte blockerat honom på Twitter.

Den homosexuelle jemeniten Louai Ahmed anser att man förlorar hjärnceller om man lyssnar på althögerpodden Vita Pillret. I samma andetag spekulerar han i om företrädare för Nordiska motståndsrörelsen har ”en crush” på honom. Anledningen? För att de tror på yttrandefrihet och inte blockerat honom på Twitter.

Ahmed har på senare tid blivit en av de så kallade Sverigevännernas favoritalibin. På Twitter och i Youtubefilmer kritiserar han islam samtidigt som han försvarar de liberala värden som lett till massinvandringen av bland annat muslimer till Sverige.

Louai Ahmed har på så vis blivit lite av ett diskussionsämne bland invandringskritiker, där vissa menar att han är bra, ”lojal till Sverige” samt stöder yttrandefriheten, medan andra menar att svenskar inte behöver ickevita för att föra deras talan och att Ahmeds föreslagna åtgärder inte skulle rädda Sverige.


  • Publicerad:
    2019-06-25 19:00