Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
FIlmen Santa Inc.

Antisemitismen haglade när HBO glömde stänga av kommentarsfält

HBO lanserar kulturmarxistisk julserie Användare citerade ”Rudolph Antler”. 

Genrebild ghetto

Afrikaner upprörda – grannen spelade apljud

Kanske den största grannfejden i Amerikas historia ”Så fort vi tar ett steg utanför huset börjar apljuden”.

Polska ölet “White IPA Matters” orsakar ramaskri

WOKENESS. I reklamfilmen tar en svart bartender i typisk amerikansk barmiljö en klunk ”rasistisk öl” och stönar: ”Det här var vad jag behövde!”. Bryggeriet som lanserat ölet är nu i blåsväder.

Afrikanska använde superlim som hårprodukt – anklagar tillverkarna för rasism

MÅNGKULTUREN. Afrikanskan Tessica Brown gick viral på internet när hon använde superlim som hårprodukt. Nu ska en specialkirurg hjälpa henne att försöka återställa sitt hår. Samtidigt anklagar hon limföretaget för rasism.

FILM: Politisk analytiker förklarar USA-valet

USA-VALET. Spanske politiske analytikern El Risitas om sin syn på USA-valet och medias rapportering.

John Cleese trött på politisk korrekthet från “lättretliga, känslomässigt instabila personer”

YTTRANDEFRIHET. Den brittiske komikern John Cleese ryter ifrån mot politisk korrekthet från ”lättretliga och känslomässigt instabila personer” som han upplever sig omringad av.

Japan förklarar BLM-kravallerna med tecknad film – anklagas för rasism

UTRIKES.När japansk public service skulle förklara skillnaden mellan svarta och vita samt BLM-kravallerna gjorde man det med en lustig tecknad film. Men nu anklagas japanerna för rasism och tvingas be om ursäkt.

“Nazist söker fru” del 2 upplagd – såhär gick det för kärlekssökande Johan

HUMOR. Youtube-komikerna Freudian Slip Productions har släppt ännu ett avsnitt som avhandlar hur det gick för den kärlekstörstande nationalsocialisten ”Johan”.

Bernie Sanders lurades av ryska busringare – låtsades vara Greta Thunberg

KOMEDI. Den ryska komediduon Vovan och Lexus busringde nyligen den demokratiske presidentkandidaten Bernie Sanders och låtsades vara Greta Thunberg och hennes far Svante.

Svärjevännernas nya jemenitiske gullegris: “Tror NMR:are har en crush på mig”

HUMOR. En homosexuell jemenit som stöder liberala värderingar tror att nationalsocialister är kära i honom – för att de inte blockerat honom på Twitter.

Pewdiepie dissar Youtubekonkurrent med rasisthumor

POLITISKT INKORREKT. Den svenske Youtubegiganten Pewdiepie hånar den indiska konkurrenten T-series med ”rasistisk” humor i en rappvideo.

HUMOR: Livrädd våldsröding flyr motståndsman efter hälsning

HUMOR. En populär tweet visar hur nervös en kaxig röding kan bli om man hälsar på honom.

FILM: Hitler om utvecklingen i Dalarna

HUMOR. Under Studio Bothnia #8 spelades en film upp som blev väldigt omdiskuterad och uppmärksammad. Nu har den publicerats separat på VK.

Veckans låt: Thomas Järvheden – When a Man Loves a Woman (politisk korrekt version)

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront den svenske komikern Thomas Järvhedens politiskt korrekta version av powerballaden ”When a Man Loves a Woman”.

Humor: Vill liberala kyrkor ta emot “flyktingar”

HUMOR. Se hur det gick när Steven Crowder ringde till liberala kyrkor i USA för att höra ifall de var villiga att husera flyktingar.

Vargflock beskyddade judar från nazistiska runkmaskiner

RADIO NORDFRONT. Under gårdagens avsnitt av Radio Nordfront berättade programledarna om sina bästa ”förintelse”-historier. Den mest spektakulära var Bernie Holsteins berättelse om hur judar dödades med onanimaskiner i Auschwitz, för att sedan söka skydd hos en vargflock.

Judisk komiker krossade kontrajihadists karriär – lurade mannen att ropa “neger” och klä av sig naken framför kamera

USA. En extremt naiv republikansk politiker har tvingats att lämna politiken efter att en judisk komiker lurade honom att ropa ”neger” och klä av sig naken framför en kamera.

HUMOR: Motståndsmän vs Antifa

HUMOR. Nordfront tipsar här om en tecknad seriebild med motståndsmän från Nordiska motståndsrörelsen i huvudrollen.

Sveriges feminister hånas i ny populär film

INTERNET. En film från ”Feministisk ironi” som publicerades på Youtube för några dagar sedan har redan fått över 20 000 visningar. Filmen innehåller gamla debatter, musikfilmer och annat material som visar den ”svenska” feminismens rätta ansikte på ett dråpligt sätt.

Elisabet Höglund medverkar i anti-PK sketch

MEDIA. Elisabet Höglund, en känd svensk mediepersonlighet som bland annat varit krönikör för Aftonbladet, medverkar nu i en kort sketch med ”Söders hjältar”, ett Youtube-projekt som driver med den svenska politiska korrektheten. Den aktuella sketchen härmar schackscenen i Ingmar Bergmans film ”Det sjunde inseglet”, med skillnaden att det är den politiska korrektheten istället för döden som ska försöka spela schack.

Microsofts robot hyllar Hitler och Trump, hånar Obama och skyller 9/11 på Bush

TEKNIK. Microsoft har skapat en ”robot” som genom att hänga på Twitter ska bilda sig en egen uppfattning om saker och ting och sedan kunna diskutera med andra användare. Testet verkar ha varit en dundersuccé då roboten redan första dagen hyllade Donald Trump såväl som Adolf Hitler samtidigt som hon kallade USA:s nuvarande president för en apa och skyllde 9/11-attackerna på George Bush.

Somalier angrep journalister i Rinkeby – permobilförare kontrar och kör på somalier

SVERIGE. När australienska journalister besökte Rinkeby blev de påkörda av en bil och angripna av en maskerad pöbel av afrikanska män. En modig permobilförare ryckte dock ut till journalisternas försvar och körde i hög hastighet rakt in i en av angriparna och drev bort honom från journalisterna.

Borlänge: Somalier och afghaner hade svårt att stå på skridskorna i “landskamp”

TRAMS. En grupp afghaner från Karlstad som aldrig tidigare spelat en bandymatch utmanade Somalias ”landslag” och förlorade med 15-0. Lokalmedia i Dalarna skriver lyriskt om den sportsligt totalt ointressanta matchen.

Kaos när Ukrainas premiärminister talade inför parlamentet

UKRAINA. När Ukrainas premiärminister Arsenij Jatsenjuk hade hållit sitt årliga tal för parlamentet, blev han upplyft ur talarstolen varpå slagsmål bröt ut.

Ny kortfilm driver med det politiskt korrekta utbildningsväsendet

POLITISK KORREKTHET. Filmen ”Modern Educayshun” är en sju minuter lång kortfilm som driver med hur skolor blir allt mindre intresserade av kunskap och istället fokuserar på jämlikhet och andra politiskt korrekta värderingar. Bakom filmen som lanserades i måndags ligger komikern och skådespelaren Neel Kolhatkar som även gjort en film med titeln ”#Equality”.

Veckans låt: Judarnas fel

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront låten Judarnas fel.

BILD: Dan Park slår tillbaka mot vulgär anti-SD hiphop

KONST. Den oppositionella konstnären Dan Park har lagt upp en bild på Facebook som slår tillbaka mot det senaste PK-övertrampet i Sveriges radio.

LÄSARBILD: Motståndsrörelsen VS tiggare

SVERIGE. Vad väljer du, Motståndsrörelsen eller tiggare?

Stefan Löfven: “Vi har många döda människor som försöker att fly”

SVERIGE. Nu är Sverige verkligen illa ute. Statsminister Stefan Löfven verkar vilja ge döda människor asyl. Eller hur ska man tolka honom?

Bör personer som förnekar växthuseffekten fängslas?

SATIR. Är det verkligen okej att hata isbjörnar och förneka den globala uppvärmningen? Borde inte hatare som gör dessa saker sättas i fängelse?

FILM: Hur det borde låta när svensk invandringspolitik diskuteras

HUMOR. Nordfront tipsades nyligen om en ny film på Youtube som visar hur det borde låta när svensk invandringspolitik diskuteras på TV.