RADIO NORDFRONT. Under gårdagens avsnitt av Radio Nordfront berättade programledarna om sina bästa ”förintelse”-historier. Den mest spektakulära var Bernie Holsteins berättelse om hur judar dödades med onanimaskiner i Auschwitz, för att sedan söka skydd hos en vargflock.

”Det är gott! Det smakar inte annorlunda än något annat. Prova, det är i alla fall mat!”, ska Bernard Holstein ha sagt till sina kamrater när han lät sig matas av en vargs spya.

Under söndagens avsnitt av Radio Nordfront fick Pär Öberg, Simon Holmqvist, Tobias Lindberg och Robin Palmblad berätta om de mest fantastiska rövarhistorier som de hört från den så kallade förintelsen.

Simon Holmqvist berättade om en austarliensisk man som kallar sig Bernard Holstein, som plötsligt klev fram i offentlighetens ljus – med ”förintelse”-tatuering och allt – och ville berätta om hur han överlevde det påstådda folkmordet på judar under andra världskriget.

Holstein fick 2004 skriva en bok om hur han som barn lyckades rymma från Auschwitz två gånger, hur han och hans kamrater levde i en grotta med vargar och matades med vargspya. Allt detta gjorde man för att undgå de hemska SS-männens onanimaskiner, som enligt Holstein användes för att bevisa hur överlägsen arisk säd är i jämförelse med judisk. Enligt Holstein mördades ett stort antal judar i processen.

Holsteins egen karriär blev dock kortlivad. Efter att hans bok blivit en storsäljare i Australien, följt av framträdanden i TV-soffor, valde hans familjemedlemmar till slut att sätta stopp på vansinnet. Efter att ha avslöjat att Bernard Holstein – eller Bernhard Brougham som han egentligen heter – aldrig någonsin varit i Tyskland och att han föddes i en australiensk romersk-katolsk familj valde bokförlaget att dra in hans bok ”Stolen Soul”, som tyvärr inte längre säljs någonstans.

Lyssna när Simon Holmqvist berättar Berinsteins berättelse:

Listen to ”URKLIPP: Simon Holmqvist drar sitt ”Förintelse”-lol” on Spreaker.


  • Publicerad:
    2018-09-03 11:45