Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Finsk polis vill stoppa frihetsmarsch på självständighetsdagen

FINLAND. Den nationalsocialistiska organisationen Kohti vapautta anordnar på den finska självständighetsdagen en traditionsenlig frihetsmarsch. Men nu vill den finska Centralkriminalpolisen stoppa marschen, eftersom man misstänker att det handlar om ”en fortsättning på den förbjudna Nordiska motståndsrörelsens verksamhet”.

Red Ice TV: Nordiska motståndsrörelsen stal showen under den finska självständighetsdagen

MEDIA. I ett inslag från Red Ice TV:s finske korrespondent Juhana L säger han att Nordiska motståndsrörelsen stal showen från 612-marschen under det finska självständighetsfirandet.

Bilder från Frihetsmarschen i Finland

DEMONSTRATION. Den 6 december på Finlands självständighetsdag anordnade Nordiska Motståndsrörelsens finska gren en mycket lyckad demonstration i huvudstaden Helsingfors. Här kommer bilder från Motståndsrörelsens tåg samt 612-rörelsens fackeltåg.

Veckans låt: Muistoja Pohjolasta (Minnen från Norden)

MUSIK. Med anledning av den frihetsmarsch som Nordiska motståndsrörelsen arrangerade i Helsingfors på Finlands självständighetsdag presenterar Nordfront denna vecka den finska marschen Muistoja Pohjolasta av Sam Sihvo och R.R. Ryynänen.

Tusentals deltog i rekordstort nationalistiskt fackeltåg på finska självständighetsdagen

FINLAND. Uppemot 3 000 personer deltog under gårdagen i den oberoende nationalistiska 612-rörelsens fackeltåg i samband med Finlands självständighetsdag.

Nordiska motståndsrörelsen marscherade för frihet i Helsingfors!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Klockan 14.30 svensk tid påbörjades den frihetsmarsch som Nordiska motståndsrörelsen arrangerade i Finland i samband med landets självständighetsdag. Nordfront rapporterade under dagen med bilder och information via våra representanter på plats. Uppdaterad 18:00

Information om frihetsmarschen i Helsingfors den 6 december

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsen i Finland arrangerar som bekant en Frihetsmarsch i Helsingfors den 6 december. Nordfront publicerar nu ytterligare information om evenemanget tillsammans med lite frågor och svar.

Frihetsmarsch i Helsingfors den 6 december!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En marsch för frihet kommer att hållas i Helsingfors den sjätte december. Nordiska Motståndsrörelsen anordnar marschen till ära för såväl gångna som kommande dagars självständighetskämpar.