Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

New York Times försvarar antivit folkmordssång

Påstår att ”Kill the Boer” egentligen handlar om ”kamp mot förtryck” Läs svensk översättning av zulu-sången och avgör själv.

Sydafrika: ”Inte olagligt att uppmana till mord på vita”

Högsta domstolen ser det inte som hatbrott att uppmana till mord på vita Afrikaner firar genom att sjunga ”Kill the boer, kill the farmer”.

Massiva mordbränder mot vita i Sydafrika

SYDAFRIKA. Över 250 000 hektar mark eldhärjas omkring Hertzogville och Hoopstad i Sydafrika. Vita farmare har förlorat både sina gårdar och boskap i bränder anlagda av svarta afrikaner.

Bakgrunden till de ökade spänningarna i Sydafrika

SYDAFRIKA. Just nu pågår en upptrappning av spänningarna mellan de vita boerna och de svarta makthavarna i Sydafrika. Men vad är det egentligen som har hänt?

Demonstration mot morden på vita farmare i Sydafrika

SYDAFRIKA. Just nu pågår demonstrationer i den sydafrikanska provinsen Senekal.

General uppmanar vita i Sydafrika att slå tillbaka mot den antivita regimen

SYDAFRIKA. Den sydafrikanska generalen Franz Jooste uppmanar boerfolket att slå tillbaka mot den antivita sydafrikanska regimen. På fredag kommer han att hålla en demonstration mot folkmordet på vita i Sydafrika.

Vittnesmål om situationen i Sydafrika viralt på Twitter

SYDAFRIKA. Ett vittnesmål av en ung vit kvinna om hur allvarlig situationen är i Sydafrika har blivit viralt på Twitter.

Det vita folkmordet i Sydafrika

SYDAFRIKA. Bjørn Pedersen har skrivit en artikel om de vitas situation i Sydafrika och vad du kan göra för att hjälpa dem.

FILM: Vit kvinna jagar iväg tre svarta rånare från sitt hem

SYDAFRIKA. I ett filmklipp på Youtube som har setts av över två miljoner människor jagar en vit kvinna iväg tre svarta rånare från sitt hem. Händelsen utspelade sig i Sydafrika.