Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Arab i Emmaboda gråter ut i media

EMMABODA. Efter flera oroligheter på asylboendet på Hotell Amigo fick polisen omhänderta en utlänning. Polisen anmäldes sedan för misshandel och för att ha sagt ”arabjävel”. Nu gör polisen en motanmälan.

Snart får de flytta från Emmaboda

SMÅLAND. Snart kan utlänningarna i Emmaboda få flytta på sig då det inte finns några bostäder och asylboendets avtal löper ut. ”Jättetråkigt” menar platschefen på asylhotellet.

Emmabodafestivalen med facit i hand

BROTT. Under veckan har Rasselbygdsfestivalen gått av stapeln i Emmaboda. Nu börjar polisen sammanställa veckan ur ett brottsligt perspektiv.

Mannen som angrep aktivister i Emmaboda ljuger för media

EMMABODA. Den man som kastade ägg och betedde sig våldsamt mot aktivister i Emmaboda under en offentlig flygbladsutdelning går nu ut och ljuger i media. Mannen påstår att han hoppade upp i luften och sparkade två aktivister hårt i bröstet. Enligt uppgift till Nordfront ska mannen också efter händelsen ha trakasserat en kvinnlig aktivist.

Anrik hotellmatsal sönderslagen

MÅNGKULTUR. Vid 18-tiden under lördagen inkom ett larm till polisen om att missnöjda asylsökare börjat slå sönder inredningen till restaurangdelen på asylboendet Hotell Amigo i centrala Emmaboda.