Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Protonmail avslöjade användares IP-adresser

Påstår sig ”tvingade” att uppge Greta-fantasters IP-adresser till Frankrike Uppdaterade sin integritetspolicy retroaktivt.

Europeisk polis i sju länder i koordinerad aktion mot ”näthatare”

EU. Europeisk polis i sju länder slog på tisdagen till i en samordnad aktion mot så kallat ”näthat”. Räderna ingår i ett årligt koordinerat tillslag som leds av Europol.

Omfattande europeisk polisaktion mot barntrafficking

BARNHANDEL. Sexhandeln med barn blomstrar inom EU. I en koordinerad insats i flera länder har Europol nu gripit närmare fyrahundra personer misstänkta för inblandning i hanteringen.

Gambier jagas i hela Europa efter att ha flytt våldtäktsdom

MÅNGKULTUREN. Gambiern Musa Njie våldtog en kvinna på en fest i Örebro. Afrikanen dömdes i hovrätten till 2 år och 3 månaders fängelse, men nu har han flytt landet och jagas av Europol.

Europol får feministkritik efter exponering av efterlysta kvinnor

FEMINISM. I ett försök att bli mer ”jämställda” har den internationella polisorganisationen Europol valt att lyfta fram efterlysta kvinnor. Men feminister ogillar skarpt att man försöker göra efterlysningar jämställda och menar att någon på Europol troligtvis missbrukar narkotika.

Mer lönsamt att smuggla “flyktingar” än knark och prostituerade

FRÄMLINGSINVASIONEN. Enligt Europol har den organiserade brottsligheten börjar överge sina traditionella inkomstbaser till förmån för människosmuggling. Detta då det senare i främlingsinvasionens spår har blivit mer lönsamt än både narkotika och prostitution.