Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

S-minister hyllade åsiktscensur – hånas på Twitter

ÅSIKTSFÖRTRYCK. Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) hånas på Twitter efter att hon hyllat Trolljägarna för att de fått Google att ta bort både Granskning Sverige och Feministinspektionen från Youtube.

Feministinspektionen konfronterar Robert Aschberg om brottsanklagelser

INRIKES. Programmet Trolljägarna, med den judiske mediaprofilen Robert Achberg i spetsen, ville hitta Granskning Sverige-grundaren Johan Andersson för att hänga ut honom. Istället ringde Andersson tillbaka med frågor till Aschberg om bland annat mordgåtan kring Solvallakungen och Bechir Rabanis bortgång.

Åklagaren som lade ned förundersökning om Gotlandsvåldtäkten konfronteras

MEDIA. Feministinspektionen har via telefon konfronterat åklagaren som valde att lägga ner förundersökningen mot de främlingar som misstänks ha gruppvåldtagit en rullstolsbunden gotländsk kvinna.

TV4 kan inte försvara varför de anställer Kakan Hermansson

NÖJE. TV4 har svårt att försvara sig från kritik som de nu får efter att de anställt den polishatande extremfeministen Kakan Hermansson som programledare.

Festivalarrangör – rasistiskt att ifrågasätta bussning av “nyanlända”

SKELLEFTEÅ. Nordfront rapporterade igår om Trästockfestivalen, där arrangörerna med hjälp av sponsorerna hyrt in gratisbussar för att bussa in så kallade nyanlända till den vänstervridna och mångkulturella gratisfestivalen.

Gudrun Schyman granskad av nytt Youtube-projekt

INTERNET. Ett nytt Youtube-projekt som kallar sig Feministinspektionen ringer upp Gudrun Schyman (Fi) och ställer frågor om sexövergreppen som invandrare runtom i Europa utsatt europeiska kvinnor för. Kvinnan bakom projektet pratar också i inslaget med polisen angående mörkläggningen av sexövergreppen på We are Sthlm. På bara två dagar har filmen fått 15 000 visningar.