Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Åklagaren som lade ned förundersökning om Gotlandsvåldtäkten konfronteras

Av Redaktionen, 2017-01-13
redaktionen@nordfront.se

MEDIA. Feministinspektionen har via telefon konfronterat åklagaren som valde att lägga ner förundersökningen mot de främlingar som misstänks ha gruppvåldtagit en rullstolsbunden gotländsk kvinna.

I ett nyligen publicerat Youtube-klipp konfronterar Jenny från Feministinspektionen vice åklagare Åke Olsson som valde att lägga ned förundersökningen mot de främlingar som misstänks ha gruppvåldtagit en försvarslös och rullstolsbunden svensk kvinna på Gotland.

Fallet blev väldigt uppmärksammat i media och ledde bland annat till att en aktivist från Motståndsrörelsen filmade när han konfronterade främlingarna. Den folkliga vreden på Gotland var också påtaglig och detta gjorde att polisen på ön kallade in Stockholmspolisen som förstärkning för att ”hantera situationen”.

När rykten började gå att åklagaren skulle lägga ned fallet tidigare i veckan fick Stockholmspolisen än en gång befästa Gotland för att skydda de korrupta myndigheterna från folket.

Jenny från Feministinspektionen har tidigare även konfronterat Mats Pettersson, redaktionschef på Helagotland.se, i ärendet då han febrilt försökte skifta fokus i den följande debatten från det sexuella våldet till hur hemska motståndare till främlingars övergrepp på nordiska kvinnor är.

Lyssna när Jenny konfronterar folkförrädaren Åke Olsson nedan:


  • Publicerad:
    2017-01-13 07:30