Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

“LEAVE THIS COUNTRY YOU FILTHY ANIMALS” — skäggbarnen bakom gruppvåldtäkten på Gotland konfronteras

Av Redaktionen, 2016-10-05
redaktionen@nordfront.se

CIVILKURAGE. ”You are not welcome here!” Modig svensk man konfronterade verbalt invandrarna som är misstänkta för att ha gruppvåldtagit en rullstolsbunden kvinna. Nordfront har filmen!

Konfronterade skäggbarn.

Konfronterat skäggbarn samtalar med civilpolis som agerar livvakter. Klicka för förstoring.

Nordfront har tidigare rapporterat om en gruppvåldtäkt som inträffade i Visby på Gotland i helgen. En 30-årig kvinna, som ska vara rullstolsbunden, slog följe med en man till en bostad för att låna toaletten. Där ska mannen ha våldtagit kvinnan och flera män ska ha kommit till platsen och deltagit i våldtäkten, som ska ha pågått i flera timmar. Fem män satt anhållna för våldtäkten men släpptes tidigare idag.

En uppretad nationalsocialist hade lokaliserat bostaden som våldtäkten ska ha ägt rum i då uppgifter spridits på nätet och byggnaden varit avspärrad av polisen. När en av de boende i huset skulle hämta en väska i bostaden frågade svensken invandraren om han var en av de som våldtog kvinnan. Innan något mer hinner hända rullar två civilpoliser upp och avbryter diskussionen.

Nationalsocialisten ger sig dock inte utan lyckas följa efter invandraren ner på stan, där den misstänkte våldtäktsmannen träffar två vänner. Diskussion uppstår även här och invandrarna bekräftar att de varit gripna av polisen varpå de får höra på engelska att de är avskum som inte är välkomna i Sverige. På stan beskyddades den misstänkte våldtäktsmannen av väktare från Securitas.

Våldtäkten verkar ha begåtts på Haqvin Spegelgatan 17 i Visby.

Se filmen här:


  • Publicerad:
    2016-10-05 15:50