INTERNET. Flashback bekräftar nu att de utsatts för en överbelastningsattack förra veckan.

Sveriges största diskussionsforum Flashback bekräftar nu att forumet legat nere på grund av överbelastningsattacker. Detta meddelades i ett kort inlägg som publicerats på forumets nyhetssida som ligger på en egen domän:

Flashback Forum ligger nere

Flashback Forum har under helgen haft problem med överbelastningsattacker och har varit svåråtkomligt.

Då Flashback har förhållandevis högt i tak och tillåter människor att ventilera sina åsikter anonymt är forumet en viktig samlingsplats för kritiker av den svenska regimen och Sveriges massinvandringspolitik. I flera trådar på forumet uppmärksammades förra veckan gruppvåldtäkten på Gotland där en grupp invandrare är misstänkta för att ha våldtagit en rullstolsbunden kvinna.

Efter att Nordfront publicerat en film som blivit viral och polisen börjat intressera sig för det som hände på Gotland och skickade dit poliser för att ”möta eventuella opinionsyttringar”, så började även opinionsyttringarna på Flashback att avta då forumet under stora delar av slutet av förra veckan var helt obrukbart.

Motgifts chefredaktör Dan Eriksson påpekade igår i en artikel att Flashbacks problem tillsammans med andra besynnerliga omständigheter kring Gotland tydde på att den svenskfientliga regimen försökte begränsa den folkliga vreden efter gruppvåldtäkten på ön. Den här teorin diskuterades också i Radio Nordfronts livesändning igår där vi intervjuade mannen som i den virala filmen konfronterade de misstänkta våldtäktsmännen och efter det har utsatts för polistrakasserier.

Källa:
Flashback Forum ligger nere


  • Publicerad:
    2016-10-10 11:10