GOTLAND. Den antirasistiska manifestationen som kommer att hållas i Visby på söndag har fått stark kritik och nu har arrangörerna gått ut i media och beklagat sig över ”hatstormen”. Samtidigt rustar polisen inför oroligheter under helgen då även Sverigedemokraterna har en tillståndsgiven manifestation inplanerad.

gotland

Polisfordon från Stockholm på väg till Gotland via färja under förra veckan.

När främlingar våldtar, misshandlar och mördar svenskar har det blivit vanligt att kulturmarxister anordnar så kallade antirasistiska manifestationer lokalt. Detta då de tycks anse att den folkliga vreden mot invandrarbrottsligheten och det svenskfientliga våldet är värre än själva brottsligheten i sig.

Gotland är inget undantag och i onsdags kunde Nordfront rapportera att en grupp, som främst består av vänsterpartister och personer från Feministiskt Initiativ, mycket riktigt utlyst en ”manifestation mot rasism och sexism” som ska hållas på söndag.

Manifestationsplanerna har väckt starka känslor framförallt på nätet. och nu går företrädare för Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ ut i gotländsk lokalmedia och beklagar sig.

— Vår Facebook och mejl är översvämmad av nättroll och människor som spyr ut sin galla över oss. Det handlar om en diskussion som vi inte tänkt ta på Facebook, utan som vi tänkt ta på söndag, säger Tomas Pettersson, rättspolitisk talesperson för Feministiskt Initiativ.

Pettersson förklarar också att tanken bakom manifestationen är att ”problematisera” att svenska män känner ett behov av att beskydda kvinnor från att bli våldtagna. I en anda av klassiskt kulturmarxistiskt dubbeltänk fortsätter han:

— Samtidigt fördömer vi och ska bekämpa allt sexuellt våld mot kvinnor.

cymfs1lwkaajp8e

Kulturmarxister demonstrerar.

Förutom söndagens kulturmarxistiska manifestation, som alltså är mot sexuellt våld mot kvinnor och mot de som är emot sexuellt våld mot kvinnor samtidigt, kommer Sverigedemokraterna hålla ett torgmöte i Visby på lördag.

Sverigedemokraternas torgmöte ska dock vara inplanerat sedan länge och arrangörerna är väldigt noga med att påpeka att de inte har för avsikt att protestera mot varken gruppvåldtäkten eller polisen och rättsväsendet. Istället ska de dela ut flygblad om deras politik i ”generella termer” och låta människor träffa deras lokala företrädare. Mikael Strandman, som är en av arrangörerna, skriver i ett mail till Hela Gotland:

Jag vill här påpeka att detta möte inte är ett sätt att utnyttja den infekterade situation som uppstått på ön. Polistillståndet för torgmötet söktes och beviljades långt innan denna händelse.

Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen på Gotland, bekräftar att de rustar inför helgens manifestationer. Nordfront rapporterade under förra veckan att polisen i Stockholm skickade förstärkningar till Gotland för att hjälpa att ”möta eventuella opinionsyttranden”. Ifall dessa kommer att kallas tillbaka till Gotland ännu en gång för att delta i bevakningen av sammankomsterna eller ej vill dock Skagerlind varken bekräfta eller dementera utan menar att de just nu undersöker vilken bemanning som kan behövas.

— Det är för tidigt att säga, men det är inte omöjligt. Gotland och Stockholm hör ihop och hjälper varandra, säger hon

Källor:
Flera personer utsätts för hatstorm
Polisen rustar för manifestation och torgmöte


  • Publicerad:
    2016-10-14 10:30