Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Engelska spelare gick ner på knä i Ungern – blev utbuade av barn

De vuxna i Ungern hade redan portats från arenan, på grund av rasism England förlorade dessutom matchen mot Ungern.

Manifestation mot befolkningsutbyte i Stockholm på söndag

MANIFESTATION. På söndag anordnas en manifestation på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm. Temat är ”mot befolkningsutbyte och för återvandring”.

10 mars på Mynttorget: “Nu spränger vi åsiktskorridoren”

MANIFESTATION. På söndag den 10 mars anordnar Stockholmare för ett suveränt Sverige en ny manifestation på Mynttorget. Bland talarna återfinns bland annat Motståndsrörelsens Julius Blomberg och två omtyckta konstnärer.

Manifestation i förorten med korta kjolar

STOCKHOLM. Den 22 april kommer manifestationen ”Reclaim the suburbs” att äga rum på torget i den invandrartäta förorten Tensta i Stockholm, där deltagarna uppmanas att bära korta kjolar eller shorts.

Folklig vrede mot antirasistisk manifestation på Gotland – polisen rustar

GOTLAND. Den antirasistiska manifestationen som kommer att hållas i Visby på söndag har fått stark kritik och nu har arrangörerna gått ut i media och beklagat sig över ”hatstormen”. Samtidigt rustar polisen inför oroligheter under helgen.

Asylsökare i Överkalix hotar sig själva?

FRÄMLINGSINVASIONEN. Sedan det enda hotellet i den lilla norrbottniska kommunen Överkalix gjordes om till asylboende har ett flertal påstådda hot mot de asylsökande ”uppdagats” och blåsts upp av lokalmedia.

Manifestation mot invandringen hölls på Sergels torg

SVERIGE. Under tisdagen anordnades en manifestation på Sergels torg i Stockholm. Anlednignen är ett rådande missnöje mot hur regeringen hanterar invandrarfrågan. Bakom manifestationen står en gruppering som har sitt fäste på Facebook.

Lyckad manifestation i Västerås

VÄSTERÅS. Igår hölls en manifestation för att hedra svenskarna som mördades på Ikea av invandrare som inte ens hade hunnit flytta ut från sitt asylboende innan de gav sig på värdfolket.

Manifestation för att hedra personerna som mördades på Ikea

VÄSTERÅS. Den nationella gruppen ”This is Sweden” på Facebook har kallat till en samling för att hedra personerna som mördades av invandrare på IKEA i Västerås.