Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Från partiledare till toalettstädare – en afrikansk solskenshistoria

Aspirerade på statsministerposten Dömts för upphovsrättsbrott och misshandel.

Tjänsteman blir ”tjänsteperson” i Strömstad

Ordet ”man” är förtryckande mot kvinnor Ökänt feministparti ligger bakom motionen.

Soraya Post (FI) i blåsväder efter uttalande om “den judiska lobbyn”

JUDISK MAKT. Feministiskt initiativs Europaparlamentariker Soraya Post har hamnat i blåsväder sedan hon anklagat den judiska lobbyn för att anse sig ha ”äganderätten till Holocaust”.

Den feministiska zigenaren Soraya Posts dotter döms till fängelse för grova stölder mot äldre

BROTT. Thereza Eriksson, som i media hyllats som ”romsk aktivist” och som är dotter till Feministiskt initiativs EU-parlamentariker Soraya Post, har dömts till fängelse för grova stölder och bedrägerier mot åldringar.

Gudrun Schyman slutar som partiledare för FI

POLITIK. Efter elva år som partiledare för Feministiskt initiativ (Fi) har Gudrun Schyman nu bestämt sig för att sluta.

INSÄNDARE: Kristoffer Hugin åtalad för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp

INSÄNDARE. I veckan hölls Alt right-profilen Kristoffer Hugins Nürnbergrättegång för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp vid Göteborgs tingsrätt.

Nu föreslås samarbete mellan MP och F! för att klara riksdagsspärren

POLITIK. När valet närmar sig och både MP och F! riskerar att hamna utanför riksdagen föreslår två vänsterdebattörer ett valtekniskt samarbete mellan partierna.

Riksdagskandidat för F!: “Deportera alla judar från Israel”

VALÅR. En riksdagskandidat för partiet Feministiskt initiativ föreslog nyligen i en intervju att judarna bör transporteras från Israel till USA för att skapa fred i Mellanöstern. Uttalandet har inte gått obemärkt förbi och försatt judar i upprorsstämning.

Victoria Kawesa åtalas för misshandel

RASISTISKT VÅLD. Den rasistiska före detta ledaren för Feministiskt initiativ, Victoria Kawesa, åtalas för misshandel efter att hon fysiskt anfallit en man som sade åt henne att inte tjuvåka i Stockholms tunnelbana. Kawesa beskyller både offret och polisen för rasism och sexism.

FI:s svarta partiledare uppmanar alla att bojkotta Almedalen

ALMEDALEN. Feministiskt initiativs afrikanska partiledare Victoria Kawesa uppmanar nu att alla riksdagspartier ska bojkotta Almedalsveckan i Visby.

VD öppet kritisk till feminism och jämställdhet i ett personalbrev

YTTRANDEFRIHET. Lågprisbolaget Dollarstores VD Peter Ahlberg uttrycker sig kritiskt till bland annat jämställdhet och feminism i ett internt personalbrev till sina anställda.

“Demokrater” vill förbjuda åsiktsyttringar i Almedalen

DEMOKRATI. Efter att Nordiska motståndsrörelsen ansökt om tillstånd att hålla torgmöte under Almedalsveckan har ett antal ”demokrater” gripits av panik – och kräver nu åsiktsförbud.

Den afrikanska “genusvetaren” Kawesa är ny partiledare för Fi

POLITIK. Det kulturmarxistiska partiet Feministiskt initiativ valde fram den afrikanska “genusvetaren” Victoria Kawesa som ny partiledare vid sidan om Gudrun Schyman under den pågående partikongressen i Västerås.

Fi vill finansiera folkutbytet med höjda skatter

POLITIK. Det kulturmarxistiska partiet Feministiskt initiativ håller partikongress i Västerås till helgen och ett av partiets viktigaste frågor är “flyktingmottagandet”, som man vill finansiera med kraftigt höjda skatter.

Krav från Feministiskt initiativ angående ”ensamkommande barn”

LUND. En representant för Feministiskt initiativ kräver att Lunds kommun tar ansvar för så kallade ensamkommande barn tills året de fyller 21 år.

Fi anklagas för rashets

INRIKES. Feministiskt initiativ anklagas nu för rashets i samband med ett arrangemang som genomfördes i Rinkeby under söndagen.

Norrbottnisk lokalmedia uppmärksammar Nordfront-ladan (uppdaterad)

LULEÅ. I september bytte en lada utanför Luleå politisk tillhörighet från Feministiskt initiativ till Nordiska motståndsrörelsen när lokala aktivister målade om den. Två månader senare har nu lokaltidningen Norrländska Socialdemokraten uppmärksammat skiftet.

Folklig vrede mot antirasistisk manifestation på Gotland – polisen rustar

GOTLAND. Den antirasistiska manifestationen som kommer att hållas i Visby på söndag har fått stark kritik och nu har arrangörerna gått ut i media och beklagat sig över ”hatstormen”. Samtidigt rustar polisen inför oroligheter under helgen.

Feministiskt initiativ lanserar “Black lives matter” i Sverige

KULTURMARXISM. Nyligen dök ett videoklipp upp på Feministiskt initiativs Youtube-kanal där diverse ”afro-svenskar”med höjd knuten näve uttrycker sitt stöd till den amerikanska och antivita ”Black lives matter”-rörelsen.

Stockholm stad har anställt sommarjobbare för att sprida feminism

KULTURMARXISM. Stockholms stad har anställt sommarjobbare vars uppdrag bland annat är att ”öka stockholmarnas kunskaper om feminism”. Att anställa personer för att sprida politisk propaganda är dock inte helt okontroversiellt bland Stockholms lokalpolitiker.

Feministiskt initiativ vill förbjuda Motståndsrörelsen

SVERIGE. Yttrande- och åsiktsfriheten i Sverige bör enligt Feministiskt initiativ inskränkas än mer. Ledande företrädare för partiet förespråkar nu att nationalsocialistiska organisationer som Nordiska motståndsrörelsen förbjuds i Sverige.