POLITIK. Det kulturmarxistiska partiet Feministiskt initiativ håller partikongress i Västerås till helgen och ett av partiets viktigaste frågor är “flyktingmottagandet”, som man vill finansiera med kraftigt höjda skatter.

Att byta ut det svenska folket står högst upp på dagordningen för Feministiskt initiativ.

Migrationsfrågan har alltmer blivit Feministiskt initiativs viktigaste fråga och man tänker gå till val med att man vill införa en allmän flyktingamnesti och stoppa alla utvisningar.

— Det är människorättsvidrigt, man jagar människor som flytt undan krig och förföljelse för att de inte har något annat val och så utsätter man dem för precis samma sak här, säger Sissela Nordling Blanco, gruppledare för Fi i Stockholms kommunfullmäktige.

För att kunna finansiera en allmän flyktingamnesti planerar partiet att kraftigt höja skatten för svenska skattebetalare samtidigt som man vill införa sex timmars arbetsdag med bibehållen lön. Hur detta rent praktiskt ska kunna gå ihop verkar man inte ha några direkta svar på:

— Det finns resurser, det handlar om omfördelning. Det är inga problem, vi kan ta emot fler, säger Annika Nylén, aktiv i partiet i Stockholm.

— Det är ingen hemlighet att vi gillar skatt, vi vill finansiera det med skatter, säger Lisa Palm, ledamot i Stockholms kommunfullmäktige.

Källa:
Fi vill höja skatter och stoppa alla utvisningar


  • Publicerad:
    2017-03-22 20:40