KULTURMARXISM. RFSL:s ordförande i Skellefteå Linnéa Wikman utsågs till “årets kvinna” under den internationella kvinnodagen. Wikman brinner för feministiska och antirasistiska frågor och var med om att genomdriva jippot “Skellefteå Pride” där man bland annat utsatte barn från 0-6 år för homopropaganda.

Linnea Wikman under en så kallad Prideparad i Skellefteå. I bakgrunden syns indoktrinerade barn och Skellefteås socialdemokratiska kommunalråd Lorents Burman i brun jacka och svart mössa.

Den allt mer kulturmarxistiska tidningen Norran rapporterar idag om att RFSL:s ordförande i Skellefteå Linnéa Wikman utsetts till “årets kvinna” med  juryns motivering:

För sin genuina insats och arbete för alla människors, speciellt hbtq+-personers, rättigheter och lika värde. För det fantastiska arbetet med årets Pride-vecka och engagemang för nyanlända via sitt jobb som bibliotekarie. Linnéa sprider glädje och kärlek till sin omvärld, hon är en god förebild och en viktig person för ett mer öppet och inkluderande samhälle.

Wikman säger sig själv värna om hon, han och “hen” och brinner för så kallade feministiska och antirasistiska frågor.

— Vi är en feministisk och antirasistisk organisation, men patriarkala strukturer finns även inom hbtq-rörelsen. Vita män syns mest, medan lesbiska kvinnor och transpersoner syns mindre.

Under jippot “Skellefteå Pride” som anordnades under vecka 7 i Skellefteå var Wikman en av de mest drivande personerna. Bland annat var hon med och anordnade teaterföreställningar med “pridetema” för barn mellan 0-6 år på Skellefteå Stadsbibliotek, dit man hade tvingat barn från Skellefteås kommunala dagis och förskolor i släptåg med sina dagisfröknar iklädda regnbågsmössor och barnen viftandes med prideflaggor.

Källa:
Linnéa värnar om hon, han och hen


  • Publicerad:
    2017-03-08 21:40