KULTURMARXISM. Nyligen dök ett videoklipp upp på Feministiskt initiativs Youtube-kanal där diverse ”afro-svenskar”med höjd knuten näve uttrycker sitt stöd till den amerikanska och antivita ”Black lives matter”-rörelsen.


”Vi ser er, vi är med er” hälsar de kulturmarxistiska ”afro-svenskarna” sina antivita rasfränder i hela världen.

Nyligen lanserade det kulturmarxistiska partiet Feministiskt initiativ en ”solidaritetsvideo” där diverse mer eller mindre kända afrikaner boende i Sverige med höjd näve uttrycker sitt stöd för den antivita och USA-baserade rörelsen ”Black lives matter”.

I klippet påstås bland annat att svarta av olika kön, åldrar och ”identiteter” (särskilt ”svarta transpersoner” tydligen) dagligen utsätts för det man kallar för ”statligt finansierat våld”, bland annat eftersom hundratals svarta tydligen ”skjuts och mördas av statens poliser utan konsekvenser”.

— Det systematiska, rasistiska våldet mot oss har sedan slaveriet och kolonialismen normaliserats, rättfärdigats och försvarats av vitheten, fortsätter afrikanerna och menar också att de fått lära sig att ”svarta kroppar” saknar värde.

Videon avslutas med en uppmaning till ”vitheten” att bli medveten om sina ”privilegier” och hjälpa till att öka värdet på deras ”svarta kroppar”, varpå samtliga deltagare höjer näven i luften och dramatiskt proklamerar att ”black lives matter!”.

Klippet har i skrivande stund fått drygt 15 000 visningar med 78 ”gilla”-markeringar och 2 165 ”gilla inte”-markeringar. Kommentarerna är inte heller nådiga mot klippet där de som inte uppfattar det hela som ett stort skämt ifrågasätter vad Sverige någonsin gjort mot svarta, eller varför dessa afrikaner ens befinner sig i Sverige om de nu utsätts för så mycket systematiskt och statligt sanktionerat våld.

Några medverkande i videon är Rashid Musa, ordförande för Sveriges unga muslimer, genusvetaren och F!:aren Victoria Kawesa, liksom rapparna Adam Tensta och Timbuktu.


  • Publicerad:
    2016-08-03 23:00