Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Dags att vakna?

Av Martin Saxlind, 2016-07-09
martin.saxlind@nordfront.se

KOMMENTAR. Martin Saxlind kommenterar här det antivita terrordådet som under torsdagskvällen skördade fem vita polisers liv i USA.

Ferguson

Illustrationsbild: Ferguson 2014 – kränkta afrikaner demonstrerar mot att vita människor har negativa fördomar om dem.

Sent i torsdags mördades fem vita poliser vid en ”Black Lives Matter”-demonstration i Dallas, USA. Mordet är den dödligaste attacken mot amerikanska poliser sedan 9/11-attacken och sker lite mer än tre veckor efter muslimen Omar Mateens massmord på bögar i Orlando.

Mycket är ännu oklart angående dådet i Dallas men redan nu är det fastslaget att dådet var ett terrordåd och ”hatbrott” riktat mot vita människor.

Den misstänkte var upprörd över Black Lives Matter och den senaste tidens dödsskjutningar av svarta män. Mannen ville döda vita människor, speciellt vita poliser, säger en polischef i Dallas om Micah Johnson, krypskytten som ska ha skjutit ihjäl fem poliser samt skadat ytterligare sju poliser och två civila i Dallas.

Förutom Johnson, som är krigsveteran från Afghanistan, ska ett antal andra personer vara misstänkta för inblandning i det antivita terrordådet.

Uppviglarna bakom terrordådet
USA:s president Barack Obama uttryckte kort efter dådet sympati för den amerikanska polisen, vilket är svagt då han egentligen är skyldig polisen en ursäkt och borde avgå som president. Detta då Obama tidigare haft möten med ”Black Lives Matter”-ledare och legitimerat den rörelsen som bidragit till att skapa en hatstämning mot vita i allmänhet och poliser i synnerhet.

”Black Lives Matter”-rörelsen uppstod som en logisk och förväntad reaktion på det falska narrativ som de sionistdominerade amerikanska medierna de senaste åren basunerat ut varje gång som vita poliser i tjänst råkat döda svarta brottslingar. Oftast har poliserna friats av rättsväsendet, men ändå dömts av medierna. Istället för att konstatera att svarta borde ta tag i sin överrepresentation inom brottsstatistiken för att slippa hamna i våldsamma situationer med poliser, menar de ”antirasistiska” medierna att hela samhället är rasistiskt mot icke-vita och att svarta därför aldrig kan få någon rättvisa av rättsväsendet. Genom att måla upp vita som ondskefulla och förtryckande rasister skapar den kontrollerade pressen riktig rasism hos de svarta massorna som gärna skyller sina egna tillkortakommanden på ”rasism”. Terrordådet i Dallas är helt enkelt en logisk konsekvens av den världsbild som etablerad media sprider.

Avslutningsvis kan det angående ”Black Lives Matter” konstateras att rörelsen fick ett stort genomslag först efter upploppen i Ferguson, som sponsrades av ärkesionisten George Soros.

Mångkultur eller vapen – vad är problemet?
För att återvända till president Obama så väljer han i sin kommentar av Dallas-dådet att rikta fokuset mot vapen. Antagligen kommer alla de krafter som av olika skäl vill avväpna den amerikanska civilbefolkningen, precis som efter skjutningen i Orlando, nu yrka på strängare vapenlagar för att förhindra fler terrordåd. Detta trots att det finns ett uppenbart mönster här som handlar om annat än vapen: Både i Orlando och Dallas var det radikaliserade icke-vita individer som massmördade andra människor. Varför ska då laglydiga vita amerikaner straffas genom hårdare vapenlagar?

Problemet är inte vapen i sig, problemet i USA är ”mångkulturen”. Den etniska och rasliga mångfalden är en ständig grogrund för konflikter då jämlikhet aldrig kommer uppnås och missnöje och intressekonflikter kommer att bestå och kunna utnyttjas av illasinnade uppviglare. Lösningen är alltså att överge den mångkulturella ideologin, vilket i USA:s fall skulle kunna innebära att till att börja med genomföra kortsiktigt realistiska lösningar som Donald Trump tidigare föreslagit: Bygg en mur mot Mexiko för att försvåra sydamerikansk invandring till USA och förbjud all muslimsk invandring. Detta måste dock givetvis följas av mer radikala åtgärder, annars kommer konflikterna och våldet att fortsätta öka i USA oavsett hur landets vapenlagstiftning ser ut.

Lågintensivt raskrig – en verklighet
Det vi ser i USA med en radikaliserad, intolerant och alltmer våldsam minoritetskoalition som angriper den vita majoritetsbefolkningen är antagligen bara början på en utveckling mot en sydafrikansk situation. I Sydafrika skyller den svarta majoriteten alla sina problem på den vita minoriteten, precis som icke-vita minoriteter i USA och resten av västvärlden som drabbats av den judeoamerikanska multikulturalismen gör. Men Sydafrika har kommit längre i utvecklingen, de svarta är där i majoritet, har full kontroll över staten och svarta massmördar därför i praktiken obehindrat vita farmare som de upplever som orättvist ”privilegierade”.

Massinvandringen till Europa samt den medföljande våldtäktsepidemin och de islamistiska terrordåden pekar också åt samma håll här: En tidigare obehaglig och problematisk mångkulturell ordning i västvärlden håller nu på att eskalera till ett lågintensivt raskrig där stora mängder oskyldiga när som helst kan stryka med i skjutningar eller bombningar och hundratals kvinnor kan bli antastade på en och samma kväll i en enskild stad.

Antagligen var också Anton Lundin Pettersson och hans dåd i Trollhättan en del i denna utveckling som skördar liv på båda sidor.

Frågan är nu hur mycket våld och kaos som ska behöva krävas innan svenskarna och andra vita folkgrupper inser att vi hade det bättre i etniskt homogena stater och börjar kämpa för att återskapa sådana samhällen?


  • Publicerad:
    2016-07-09 00:40