RECENSION. Den antivita propagandafilmen Imperium släpptes förra veckan. Nu har Red Ice Creations sett och recenserat filmen. Något av det man lade märke till var att skaparna av filmen hade klara kopplingar till judisk makt-rörelsen.

Skärmdump från den filmen Imperium.

Skärmdump från filmen Imperium.

Hollywood-filmen ”Imperium” handlar kortfattat om en FBI-agent, spelad av Harry Potter-skådisen Daniel Radcliffe, som infiltrerar så kallade nynazistiska och rasistiska grupper i USA i syfte att förhindra ett förestående terrordåd. Henrik Palmgren och Lana Lokteff från pro-vita Red Ice Creations har sett filmen och släppt en 35 minuter lång recension av densamma.

I recensionen varvar de klipp från filmen med egna analyser och kommentarer. Det blir ofta komiskt, som när en av ”nazistledarna” avslöjas bo i sin mammas källare, något som invandringskritiker ofta blir anklagade för att göra av så kallade antirasister.

Mindre roligt blir det när Henrik och Lana påpekar att ”Imperium” tonar ned det verkliga och idag högst relevanta terrorhotet från islamister, samtidigt som filmen försöker påskina att det farligaste terrorhotet kommer från provita organisationer.

Förutom att huvudrollen spelas av juden Radcliffe, anmärker recensenterna på att filmen har flera andra judiska kopplingar. Hollywood i sig är en helt judisk filmindustri, något som judar ibland skryter om öppet om. ”Imperium” är dessutom regisserad av juden Daniel Ragussis.

Som om detta inte vore nog kommer historien, som sägs vara baserad på verkliga händelser, från den före detta FBI-agenten Michael German. German är med i den vänstervridna organisationen ”Brennan Center for Justice”, som sponsras av den sionistiske mångmiljardären George Soros, som också sponsrat bland annat den åsiktsregistrerande organisationen Expo i Sverige.


  • Publicerad:
    2016-08-23 20:45