KULTURMARXISM. Inom projektet ”Normkritiska underklädes- och anatomifoton” har multihandikappade Moha, som bland annat har en cp-skada, nakenfotograferats av ”genusfotografen” Tomas Gunnarsson. På projektets Wikimedia-sida återfinns även nakenbilder på feta, rasfrämlingar och könsförvirrade personer i olika åldrar.

"Genusfotografen" Tomas Gunnarsson.

”Genusfotografen” Tomas Gunnarsson.

Moha är en ung svensk kvinna som är multihandikappad och sitter i rullstol, har en cp-skada samt diagnoserna ADHD och Aspergers syndrom. ”Genusfotografen” Tomas Gunnarsson har nakenfotograferat henne för projektet ”Normkritiska underklädes- och anatomifoton” som säger sig syfta till att öka ”mångfalden”. På projektets dekadenta Wikimedia-sida återfinns en mängd nakenbilder föreställande bland annat feta, rasfrämlingar och könsförvirrade personer.

Funktionshindrade Moha säger till media att hon vill vara en ”förebild” och främja ”mångfald”.

— Det var första gången i bara underkläderna så jag var lite nervös innan, berättar Moha.

— Jag vill vara en förebild för hela mänskligheten, säger hon vidare.

Gunnarsson, som säger sig vilja ”bredda den fritt tillgängliga bilden av människokroppen”, sökte tidigare i år modeller till sitt nakenfotograferingsprojekt via sin hemsida. Så här lyder annonsen:

Är du den vi söker?

Du är mellan 18 och 110 år gammal. Du som stämmer in på något av följande: du har en annan kroppstyp än smal, en annan hudton än vit, en synlig funktionsnedsättning eller är en transperson.

Utöver ovanstående projekt har Gunnarsson i samarbete med Gävle kommun framställt en bildhandbok kallad ”Bilder som förändrar världen”. I den kulturmarxistiska bildhandboken kan man finna bilder på en liten blond pojke som klätts i klänning och sminkar sig tillsammans med en vuxen man, samkönade par, en muslimsk kvinna med slöja och kostym och förskolebarnet Alice som uppmuntras bete sig och se ut som en pojke. Vidare återfinns även kvinnor med traditionellt manliga yrken och vice versa samt en skola i hur man tar selfies utan att det på bilden framkommer om man är man eller kvinna.

Källor:
Moha vill vara en förebild för mänskligheten
Photographs by Genusfotografen – Wikimedia (Varning för obehagliga bilder)


  • Publicerad:
    2016-08-12 15:50