GOTLAND. Expo, som arbetar med att kartlägga och åsiktsregistrera invandringskritiker, fokuserar nu på Gotland efter den senaste tidens händelser.

Efter gruppvåldtäkten mot en rullstolsbunden kvinna i Visby och frisläppandet av gärningsmännen har det bland annat anordnats demonstrationer mot invandringspolitiken. Det påstås också att det ska ha gjorts hembesök hos åklagaren Mats Wihlborg som tog beslutet om att släppa de misstänka våldtäktsmännen.

Missnöjet med massinvandringen ökar bland befolkningen och nu har det även bildats medborgargarden. Den åsiktsregistrerande och svenskfientliga stiftelsen Expo, som finansieras med statliga medel och sponsras av bland andra sionisten Geroge Soros, säger nu att de bevakar utvecklingen på ön. Expos chefredaktör Daniel Poohl menar att det inte är missnöjda medborgare utan ”högerextrema rörelser” som ligger bakom protesterna.

— Det görs ofta utifrån en föreställning att ”det finns en brottslighet som begås av flyktingar, som vår demokrati blundar för”. Då tar man den här rollen, säger Poohl.

Expo har ända sedan det grundades 1995 av den kriminella vänsterextremisten Tobias Hübinette ägnat sig åt att åsiktsregistrera meningsmotståndare.

Källa:
Antirasistiska stiftelsen Expo har ögonen på Gotland


  • Publicerad:
    2016-10-09 18:35