Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tobias Hübinette: “Soros har sponsrat mig ett antal gånger”

Av Redaktionen, 2018-12-05
redaktionen@nordfront.se

ANTIRASISM. I en diskussion på Facebook medger den djupt svenskhatande Expogrundaren Tobias Hübinette att han sponsrats av George Soros. ”Men vad har det med migration att göra?”, undrar den ”antirasistiske” forskaren samtidigt.

I en diskussion på den så kallade forskaren och Expogrundaren Tobias Hübinettes Facebook, där diverse antirasister diskuterar vilka som protesterade mot FN:s migrationsavtal utanför riksdagen i söndags, medger Hübinette att han fått pengar av den judiske multimiljardären och finansspekulanten George Soros.

Han berättar vidare hur ett stort antal politiska organisationer i hela världen, däribland etniska intresseorganisationer för minoriteter i västvärlden samt ”antirasistiska och antifascistiska initiativ lite här och där […] liksom dito medier och publikationer och det har även inkluderat Sverige” får pengar via Soros. Trots detta avslutar den professionelle folkmordsaktivisten sitt inlägg med frågan ”Men vad har det med migration att göra?”.

I Sverige har Soros bland annat sponsrat organisationen Expo, som Hübinette grundade under en tid då han uttryckt att ”den vita rasen är underlägsen” och hoppats att ”västerlandet ska gå under i blod och lidande”. Det var 2014 som Nordfront kunde avslöja att Soros sponsrade Expo, men då hade Hübinette redan hunnit lämnat organisationen för nya antivita projekt.

Man kan dock utifrån hans fortsatta gärning konstatera att han sympatiserar med Expos uppdrag att kartlägga och försöka tysta politiska dissidenter och invandringskritiker. Samma år som Soros sponsring av Expo avslöjades framkom också att organisationen Fight Racism Now (FRN) – som leddes av Hübinette – sponsrades av Soros Open Society Foundations.

Det är dock inte bara judiska bankirkapitalister som stoppar pengar i Hübinettes fickor. 2016 fick han 1,8 miljoner kronor av den svenska staten för att bedriva forskning under temat ”Att rasialisera Sverige: Berättelser om en ny svenskhet”.

Under den fortsatta diskussionen på Hübinettes Facebook kring huruvida Soros gillar massinvandring till västvärlden eller ej skriver den så kallade rasistforskaren ett sista inlägg:

Jag kanske helt enkelt vet för lite om Soros eventuella pro-migrationsagenda att ”massimportera” in utomeuropéer till västvärlden och nöjer mig därför härmed: Det enda jag vet om Soros är det jag själv har kommit i kontakt med (d v s i form av hans stiftelse, som jag då inte uppfattade som pro-migration) i egenskap av att ha blivit finansierad av denne vid ett antal tillfällen.


  • Publicerad:
    2018-12-05 12:20