SVENSKFIENTLIGHET. Den antivite asiaten Tobias Hübinette tilldelas 3,9 miljoner kronor för att forska om svenskars motstånd mot folkutbytet.

Den Soros-finansierade och kriminelle koreanen Tobias Hübinette är bland många ökänd för att vara en av grundarna av den svenskfientliga underrättelsetjänsten Expo. Han har även uttalat att ”den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan” och att ”vita rasens västerland” bör låtas ”gå under i blod och lidande”. Hübinette har även uttalat att han misshandlat människor som betett sig ”rasistiskt” i hans närhet. Bland annat tryckte han upp en vit pojke som sagt ”titta, titta en kines!” mot en vägg.

Under gårdagen basunerade den kontroversielle koreanen ut att han tilldelats 3,9 miljoner från statliga Vetenskapsrådet för att studera svenskars internetbaserade motstånd mot folkutbytet.

Hübinette ska undersöka användandet ”av och förhandlingar om termerna ras och rasism i ett samtida svenskt sammanhang som sträcker sig från 2014 och framåt”.

Kritiken mot statens miljonregn över antivita forskningsprojekt är överväldigande bland de hundratals svar han fått på sitt Twitterinlägg.

Hübinette har tidigare tilldelats miljonbelopp av staten för att motverka svenskar.

Källa:
Nytt forskningsprojekt om ”Det svenska r-ordet: Användningar av och förhandlingar om termerna ras och rasism i samtida svensk internet- och sociala medier-baserad kommunikation”


  • Publicerad:
    2019-11-05 19:10