INRIKES. Juden Eli Göndör och Expo-grundaren Tobias Hübinette försöker tona ner resultatet av en nyligt släppt studie som visar på att muslimer kommer att ta över Sverige.

Förra veckan skrev Nordfront om att Pew Research Center gjort en ny undersökning där det framkommer att muslimer kommer att utgöra 30 procent av Sveriges befolkning år 2050, jämfört med 8 procent år 2016.

Nu har den kristna tidningen Dagen valt att kontakta den grovt svenskfientlige juden Eli Göndör samt den minst lika svenskfientlige tillika Expo-grundaren Tobias Hübinette för att dessa ska få försöka rättfärdiga folkutbytet.

Göndör ser inga som helst problem med själva principen att byta ut svenskarna mot främmande folkslag utan verkar i stället bry sig mer om vilka det är som tar över:

— Är det religiösa fanatiker eller sekulära muslimer som döljer sig där, frågar sig Göndör.

Hübinette å sin sida menar att massinvandringen redan påverkat Sverige men att svenskarna inte märker av så mycket av det eftersom landet är så pass segregerat. Inte heller han problematiserar över huvud taget den sits detta satt och kommer fortsätta att försätta svenskarna i.

Efter att ha varit med och grundat Expo har Hübinette sedan dess fortsatt att arbetat mot svenskar och för massinvandring. Förra året beviljades han till exempel 1,8 miljoner i bidrag för att forska inom ramen för temat ”Att rasialisera Sverige: Berättelser om en ny svenskhet”.

Källor:
Experter: Trovärdig rapport om islams framtid i Sverige
Tobias Hübinette Metapedia


  • Publicerad:
    2017-12-04 18:45