INRIKES. Efter att ha ifrågasatts i omfattande utsträckning av allmänheten för sina ständiga angrepp på Sverigedemokraterna väljer nu ståuppkomikern Magnus Betnér att sjukskriva sig.

Magnus Betnér (skärmdump Youtube).

Den antivite ståuppkomikern Magnus Betnér har den senaste tiden fått ett växande antal personer emot sig för sitt radikala motstånd mot all form av nationalism – SD:s kulturnationalism inkluderat – samt sin nedvärderande hållning gentemot anhängare av nationalism liksom journalister som argumenterar emot regimens politik.

Följaktligen uppger Betnér att han nu känner sig utbränd, har drabbats av ångestattacker och nu därför avser sjukskriva sig. Han menar att misstycket från allmänheten tärt på honom och att han är ”slutkörd”.

— Jag hade också fått en jävla massa hot och hat på nätet. Det har jag fått jämt, men aldrig brytt mig om, men när man är lite nedslagen av annat […] Jag hade ingen motståndskraft mot det där till slut. Jag blev stressad, fick jättemycket ångest, paranoid, trodde att folk ville mig illa, säger Betnér.

Källa:
SD-hatande komiker sjukskriven – klarade inte allmänhetens kritik


  • Publicerad:
    2019-02-12 08:10