HATFAKTA. Ann Coulter säger att Demokratiska partiet i USA styrs av judar och att de är drivande i de antivita kampanjerna.


Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den judiska publikationen Forward kritiserar än en gång den konservativa Ann Coulter för hennes påstådda antisemitism.

Coulter tillhör inte de neokonservativa republikanerna som kämpar för ökad judisk makt, utan vill istället reducera den.

I TV-programmet The Ingraham Angle som sänds på Fox News pekade Coulter ut judarna som ansvariga för den intensiva hetsen mot vita människor, framför allt vita män.

Ann Coulter sade att judar och andra väljargrupper inom Demokratiska partiet, som homolobbyn och svarta kvinnor faktiskt föraktar varandra, men att de enas i ett delat hat för vita människor.

— Jag menar, där finns muslimerna och judarna och alla varierande ”exotiska” sexuella intressegrupper och svarta kvinnor från kyrkorna och queer-ungdomar från universiteten, sade Coulter och fortsatte:

— Det enda sätt för dem att hålla ihop Demokraternas väljarbas är att fortsätta att fokusera på vita människor [i stil med] ”nej det är de vita som förtrycker er, ni måste hata vita människor”. Det är det enda de har gemensamt.

Forward ifrågasätter Coulters påstående om judarnas antivita hat och tar judarna i försvar. Publikationen struntar helt i att kommentera Coulters kommentarer om andra befolkningsgrupper.

Källa:
Ann Coulter: Jews hate white men like rest of democratic base


  • Publicerad:
    2018-12-13 17:40