GOTLAND. Ägnar sig den svenska staten åt samma sort psykologiska krigföring mot det egna folket som den judiskliberala pressen anklagar Ryssland för att göra?

Motgifts chefredaktör Dan Eriksson menar att ”även om allt inte går att föra i bevis än” så tyder mycket på att den svenska regimen använder suspekta metoder för att kontrollera det folkliga missnöjet mot gruppvåldtäkten på en rullstolsburen kvinna på Gotland. Eriksson skriver följande om det som händer på Gotland:

Regimen verkar inte längre sky några medel, och även om allt inte går att föra i bevis än så har händelserna på Gotland, som numer bör gå under begreppet GotlandGate, tagit sådana proportioner att vi kan tala om en ordentlig skandal som kan få långtgående effekter.

Sakerna som hänt under veckan som Eriksson reagerar på är följande:

  • Polisen skickar förstärkningar till Gotland för att kunna ”möta eventuella opinionsyttringar”.
  • Motståndsrörelsens aktivist som konfronterade de misstänkta våldtäktsmännen trakasseras av polisen.
  • En internetkabel ska ha ”skadats” så att internet på Gotland drabbas av störningar.
  • Flashback, där händelsen på Gotland diskuterats flitigt i ett flertal trådar, drabbas av svåra driftstörningar som gjort forumet oanvändbart i långa perioder under flera dagars tid.

Till denna serie konstiga händelser, som Eriksson tog upp i sin artikel, kan läggas att en del båtturer till Gotland ställts in, vilket lokaltidningen Hela Gotland skrivit om. Lokaltidningen har också låtit politiker, poliser och ledarskribenter komma till tals och manat folk att vara ”lugna”, inte ta lagen i egna händer och så vidare.

Avslutningsvis kan det också konstateras att Nordfront tidigare i år utsatts för DDoS-attacker vid kritiska ögonblick som när polisen stoppade en demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm.

Läs Dan Erikssons artikel på Motgift:
#GotlandGate – Skandalen där regimen tappade masken


  • Publicerad:
    2016-10-09 14:45