Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Barn skottskadades ett stenkast från Södertörns tingsrätt

INRIKES. Under lördagskvällen skadades två barn i samband med en skottlossning i Visättra i Flemingsberg.

Basaktivism i Huddinge kommun

På kvällen den 20 november var kamrater från Näste 1 ute runt Vistaberg och Fullersta i Huddinge kommun för att bedriva gammal hederlig basaktivism. Flygblad delades ut till människorna i området och klistermärken sattes upp på lämpliga platser. Detta gjordes för att informera människorna om det enda motståndet mot det rådande systemet. Anslut dig till […]

Tonårsflicka utsatt för överfallsvåldtäkt

STOCKHOLM. På torsdagsmorgonen blev en tonårsflicka överfallen och våldtagen i Huddinge. Polisen är nu på plats för att säkra bevis.

Afrikan i Huddinge dömd för våldtäkt

MÅNGKULTUREN. En afrikansk man boende i Huddinge dömdes i maj till fängelse för våldtäkt av Södertörns tingsrätt. Nu i juli skärpte Svea hovrätt straffet ytterligare.

Polisen HBTQ-satsar med rosa kjolar

INRIKES. Polisen i Huddinge har slagit ett slag för HBTQ när de under en firmafest klädde sig i svarta trikåer och rosa ballerinakjol. På bilderna som de själva publicerat på sin Facebook-sida poserar poliserna i balettposition med ölflaskor i händerna.

Polisen i Huddinge hyllar homosexualitet

GAYPOLISEN. Polisen i Huddinge kommun väljer att hylla den nu avslutade homofestivalen Stockholm pride. Polisen har även aktivt medverkat i firandet under den gångna veckan.