Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
polisbil

Poliser attackerade av tonårsgäng

Kvinna fick sten kastad på sig Poliser blev attackerade vid gripande.

Illegal invandrare på rymmen efter sjukhusvistelse

Fritogs av maskerade män med fordon Polisjakt pågår i Katrineholm.

Kvinna död efter balkongfall

En man och kvinna anhållna misstänkta för mord Polisen söker vittnen.

Ja till utvidgat tiggeriförbud i Katrineholm

TIGGERIET. När Katrineholm införde ett lokalt tiggeriförbud 2019, flyttade tiggarna en bit bort. När kommunen då utvidgade förbudszonen, överklagades beslutet. Nu får kommunen rätt.

Offentlig flygbladsutdelning i Katrineholm

Motståndsmän i Näste 8 ställde på lördagen den 14 december upp med fanbärare och flygbladsutdelare på gågatan i Katrineholms centrum. De möttes av många välvilliga Katrineholmsbor som lovordade organisationens närvaro i den för mångkultur utsatta staden. En kvinna uttryckte sitt starka missnöje över den aktuella gatubilden i staden där gäng av rasfrämlingar ofta trakasserar svenskar […]

Katrineholm säger ja till tiggeriförbud

SÖDERMANLAND. Under måndagskvällen röstade en majoritet i Katrineholms kommunfullmäktige ja till införandet av ett kommunalt tiggeriförbud. ”Det är en sorglig dag, det har blivit kallare i Katrineholm”, säger Centerpartiets gruppledare Inger Fredriksson.

Kvinna rånad i centrala Katrineholm

BROTT. Natten till måndag råkade en ung kvinna ut för ett grovt rån av flera gärningsmän i centrala Katrineholm. Kvinnan blev förd till sjukhus efter att hon ska ha blivit misshandlad.

Katrineholms kommun hbtq-utbildar sina anställda

INDOKTRINERING. Katrineholms kommun vill öka medvetenheten om avvikande sexualitet och distansera sig från den så kallade heteronormen. Därför massindoktrinerar man nu sina anställda.