Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Polisen tror sig ha hittat försvunna Tove död

Död kropp hittat på plats som redan sökts igenom Två kvinnor sitter häktade.

Sjuttonåriga Mattias fortfarande försvunnen – utreds som människorov

LJUNGBY. Sjuttonåriga Mattias från Ljungby är fortfarande försvunnen efter nästan fem dygn. En sökinsats har pågått sedan helgen och nu utreder polisen försvinnandet som ett misstänkt människorov.

Rånoffer hittades i baklucka efter vild biljakt i Stockholm

MÅNGKULTUREN. Igår morse genomfördes ett grovt bilrån i Stockholm. Efter en vild biljakt hittade polisen de två rånoffren i bilens baklucka.

45 försvunna barn återfunna efter polisinsats i USA

USA. Polisen i USA har återfunnit 45 försvunna barn under en polisinsats som man kallar ”Operation Autumn Hope”. 179 personer, bland annat misstänkta för sexualbrott har gripits under insatsen.

Människorov i Köping

BROTT. Två personer har gripits misstänkta för grovt brott i Köping.

20-åring anhållen för mord på prostituerad transa

INRIKES. Det gick lugnt till när en 20-årig man greps för mordet på könsdysforikern Emilia Lundberg, uppger polisen. 20-åringen sitter nu anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord.

20-åriga Emilia hittad död

TOLLARP. Under tisdagseftermiddagen anträffades polisens dykare den försvunna Emilia Lundberg död. Hon hittades i Vramsån efter att polisens sökhundar markerat på platsen.

Försvunnen svenska utreds av riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet — uppdaterad

SKÅNE. 20-åriga Emilia Lundberg från skånska Tollarp har varit spårlöst försvunnen sedan i fredags. Nu utreds ärendet som ett människorov av en åklagare vid riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet.

Kidnappad man dök upp naken utanför bostad i Klippan – två män häktas

SKÅNE. Det var under natten till den 9 maj som en ung och naken man knackade på dörren till en bostad i Klippan. Han hade blivit utsatt för en rad grova brott och på fredagen häktades två unga män – varav en rasfrämling – misstänkta för bland annat människorov och grov misshandel.