Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Markering mot banker i Linköping

28/3. Vid en inspektion av utelivet i Linköpings centrala delar så passade man på att sätta upp en bunt klistermärken på väl valda platser. Det kan även tilläggas att folk näst intill som vanligt fyllde upp både krogar och sig själva trots larmen om stadigt stigande av antalet avlidna i coronapandemin.

Klistermärksuppsättning i Eskilstuna

Under tisdagskvällen 24/3 satte medlemmar upp ett stort antal klistermärken runt om i Eskilstuna.

Träning – Näste 8

Söndagen den 15 mars samlades aktivister och medlemmar i Linköpings kommun för att träna styrka och kondition.

Klistermärkesuppsättning Norrköpings kommun

Måndagen den 16/3 var medlemmar ute och “klibbade” längs cykelvägar runt om i Sandbyhov och Vidablick i Norrköping. Vi uppmanar er att ansluta er till Nordiska motståndsrörelsen!

Folkupplysning i Norrköping

Torsdagen den 19 mars besökte aktivister och medlemmar i Näste 8 stadsdelen Klockaretorpet i Norrköping för att sprida folkupplysande information till befolkningen. Vårsolen strålade och gruppen lyckades få ut drygt 1 100 flygblad samt ett antal väl placerade klistermärken. I dessa coronatider är det viktigt att folket informeras om att det finns ett alternativ till […]

Uppsättning av klistermärken Linköping

Efter att ha gjort ett par ärenden i ett relativt folktomt Linköping, som till största sannolikhet beror på coronavirusets framfart, så bestämde sig en lokal nationalsocialist för att utsmycka det offentliga rummet med diverse klistermärken. Solen sken och det blev en frisk promenad utan några incidenter.

Propagandaspridning i Eskilstuna

Söndagen den 15/3 samlades medlemmar och sympatisörer i Eskilstuna för att sprida propaganda. Bland annat fick stadsdelen Ärla ta del utav det Nationalsocialistiska budskapet. Över 150 flygblad delades ut och ett stort antal klistermärken pryder nu stadsbilden.

Kampträning i Eskilstuna

Söndagen 8/3 samlades medlemmar och sympatisörer i Eskilstuna för kampträning. Träningen fokuserade på knivförsvar, samt slag och sparktekniker finslipades. Samtliga gjorde mycket bra ifrån sig och kvällens träning blev väldigt lyckad!

Flygbladsutdelning i Örebro

Onsdagen den 4 mars var medlemmar från Näste 8 i området Adolfsberg i Örebro för att dela ut ca 300 flygblad och sätta upp ett tjog affischer. Därefter var det dags för ett träningspass på utegym som avslutning.

Klistermärkesuppsättning i Motala

Tyrruner har satts upp över hela Ekön, Motala!  

Månadsmöte med viktigt föredrag i Näste 8

Söndagen den första mars höll Näste 8 ett månadsmöte som inleddes med kampsportsträning i lokal i nära anslutning till möteslokalen. Mötet gästades av Pär Sjögren, nästeschef i Näste 5. Sjögren höll ett upplysande och uppskattat föredrag om anställningstrygghet, anställningsavtal, kollektivavtal, arbetsrätt och fackligt arbete. Det följande medlemsmötet inleddes med att två nya medlemmar tilldelades sina […]

Studiecirkel och kampträning i Eskilstuna

Onsdagen den 26 februari samlades medlemmar och sympatisörer i Eskilstuna. Först hölls en studiecirkel kring skriften den evige och livliga diskussioner fördes. Därefter bar det av till kampträning. Slagteknik och knivförsvarsträning gicks igenom. Samtliga gjorde mycket bra ifrån sig!

Basaktivism Motala

Under veckan har det varit mycket basaktivism i Näste 8. Hela Motala centrum har prytts med propaganda så att folk har kunnat se att vi är väldigt synliga och finns på gator och torg, dag som natt! Vi är folket! Du är folket! Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!  

Basaktivism i Näste 8

Kvällen den 19 februari möttes medlemmar från Näste 8 och delade ut över 800 flygblad i Mariebergs bostadsområde, för att upplysa de boende om SAS folkfientliga budskap. Även många klistermärken pryder nu området, och flera affischer om dem hemska terrorbombningarna i Dresden sattes upp. Aktiviteten gick lugnt till utan några störningsmoment, och efter några timmar, […]

Kampsportsträning Norrköpings kommun

Onsdagen den 19 februari möttes aktivister och medlemmar upp från Näste 8 för att planera framtida aktioner. Sedan tränades det kampsport i syfte att bättre kunna försvara sig själv, familj och kamrater. Anslut dig till kampen för ett fritt norden!

Norrköpings Stadsmuseum – Klistermärkesuppsättning

Under söndagen sattes det upp klistermärken vid Söder tull, framför allt utanför och innanför det vänster propagandistiska stadsmuseet i Norrköping. Gatorna sanerades även från kommunist-propaganda.

Skyltuppsättningar och affischeringar i Eskilstuna

Söndagen 16 februari samlades medlemmar och sympatisörer för propagandaspridning av det nationalsocialistiska budskapet i Eskilstuna. Ett stort antal skyltar pryder nu stadsbilden och flertalet affischer, samt en stor mängd klistermärken sattes upp.

Finspångstidning granskar Motståndsrörelsen: “Nazistiska NMR ökar sin aktivitet”

LÖGNPRESSEN. Östgötatidningen Folkbladet, som har sin starkaste läsarkrets i Finspång, har i dagarna uppmärksammat att Nordiska motståndsrörelsen blir allt mer aktiva i Norrköpingstrakten. ”Artiklarna var sansade”, menar Jimmy Thunlind.

Näste 8 hedrade minnet av Dresden i manifestation med tal och banderoller

NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN. På 75-årsdagen av terrorbombningarna över Dresden manifesterade Nordiska motståndsrörelsens Näste 8 utanför Stadsmuseet i Norrköping för att hedra offren och för att protestera mot museets historieförfalskning.

Propagandatillverkning i Eskilstuna

Under tisdagen samlades medlemmar i Eskilstuna för lite propagandatillverkning. Flertalet plakat tillverkades för att inom en snar framtid pryda stadens gator.

Banderolltillverkning i Norrköping

Måndagen den 10 februari samlades medlemmar i Näste 8 i Norrköping för att tillverka banderoller inför minnesdagen av Förintelsen av civilbefolkningen i Dresden som inleddes den 13 februari 1945. Vi måste upplysa folket som aldrig har fått veta sanningen om detta brott mot mänskligheten och om de allierade segermakternas sanna onda ansikte. Vi förlåter inte […]

Motståndsrörelsens ledare gästade månadsmöte i Näste 8

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Söndagen den 9 februari höll Näste 8 ett välbesökt månadsmöte som innefattade såväl träning, medlemsmöte som ett lärorikt föredrag av Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Flygbladsutdelning i Örebro

Fredagen den 7 januari träffades medlemmar från Näste 8 för att sätta upp klistermärken och dela ut ca 450 flygblad i Lillån, Örebro.

Klistermärksuppsättning Eskilstuna

Under Onsdagsmorgonen var medlemmar till Motståndsrörelsen ute i Eskilstuna och satte upp flertalet klistermärken. Allt fortlöpte utan problem.

Torgmöte med tal i Nyköping

Lördagen den 25 januari besökte aktivister och medlemmar i Näste 8 Södermanlands residensstad Nyköping. Kamraterna började aktiviteten med att rulla ut en banderoll och ställa upp fanbärare mitt på den centrala gågatan. Därefter höll tillförordnade nästeschefen Jimmy Thunlind ett tal om vilket alternativ Nordiska motståndsrörelsens politik utgör till det degenererade samhälle vi upplever idag. När […]

Studiecirkel om 9/11 i Norrköping

Torsdagen den 23 januari samlades några medlemmar ur Näste 8 i Norrköping för att fördjupa sig i lögnerna om terrordåden mot World Trade Center den 11 september 2001. Syftet med diskussionen var dels att lyfta fram argument mot den lögnaktiga officiella förklaringen, dels att klargöra de onda bakomliggande orsakerna till att attackerna iscensattes. Gruppen hade […]

Flygbladsutdelning i Örebro

Onsdagen den 22 januari träffades medlemmar från Näste 8 för att titta på dokumentärer om 11 september-attacken i USA. Därefter begav sig medlemmarna till området Adolfsberg i Örebro för att dela ut ca 700 flygblad. Även klistermärken och sprayningar pryder nu området. Bor du i Örebrotrakten? Skicka in en ansökan och följ med nästa gång!

Kampdag i Östergötland

Lördag den 18 januari inleddes dagen med att två kamrater i Näste 8 tog en löprunda och tränade på ett utegym i Linköping. Framåt kvällen sammanstrålade dem med fler kamrater och färden gick mot Norrköping. Propaganda spreds i form av spraymallar i kvarteret runt de kulturmarxistiska högsätet “Hallarna” där RFSU inviger sin nya lokal i […]

Nationalsocialistisk kamp i Åtvidaberg

Torsdagen den 16 januari bedrev medlemmar i Näste 8 kamparbete för framtiden i Åtvidabergs tätort. Aktiviteten inleddes med utdelning av ett stort antal flygblad. Därefter sattes en mängd affischer och klistermärken upp i de centrala delarna. Aktiviteten avslutades efter ett par timmar med att en banderoll sattes upp på ortens mest kända bro. Anslut dig […]

Skogsvandring i Norrköpings kommun

Söndagen den 12 januari var medlemmar från Näste 8 ute och promenerade i ett naturreservat där både fornminnen och vacker natur fanns att skåda. Efter ett par timmar av frisk luft och sköna vyer så begav sig kamraterna hemåt. Anslut dig till gemenskapen!

Träning i Näste 8

Torsdag den 9 januari möttes kamrater från Näste 8 upp för att träna på ett utegym. Passet avslutades med boxning. Ligg inte på sofflocket. Anslut dig till motståndsrörelsen.

Basaktivism i Norrköpings kommun

Tisdagen den 7 januari bedrev en medlem från Näste 8 basaktivism i en ort utanför Norrköping. Ett stort antal klistermärken sattes upp längs gång- och cykelvägar. Anslut dig till kampen!

Månadsmöte med argumentationsträning i Näste 8

Söndagen den 5 januari höll Näste 8 ett välbesökt månadsmöte på den östgötska landsbygden. Mötet inleddes med visning av två filmer som nästets medieansvarige producerat. Den ena filmen var en spännande resumé av nästets verksamhet under december. Den andra skildrade den nyligen genomförda offentliga flygbladsutdelningen i Katrineholm. Efter filmerna höll tillförordnade nästeschefen Jimmy Thunlind en […]

Klistermärkesuppsättning Norrköping

Nya klistermärken sattes i veckan upp i centrala Norrköping längs med S:t Persgatan och Nygatan. Lyktstolpar och elskåp sanerades också från kommunistpropaganda.

Uppsättning av propaganda – Motala kommun

På kvällen den 2 januari möttes flertalet medlemmar och en sympatisör i Borensberg (Motala kommun) för att göra Motståndsrörelsens närvaro hörd. Inledningsvis sattes fyra ståtliga banderoller upp på högtrafikerade platser i kommunen. I samma veva drog sällskapet in i Motala för att dekorera staden med nationalsocialistisk propaganda. Det sprayades, sattes upp affischer och klistermärken i […]

Basaktivism på landsbygden i Sala kommun

Onsdagen den 1 januari var motståndsmän och sympatisörer ute för att rivstarta det nya kampåret med en stor flygbladsutdelning i Sala kommun. Områden där det lades fokus på just denna dag var Kumla kyrkby, Tärna, Fastbo, Varmsätra, Kila, Kivsta och Hammarhagen. Näste 8 lever och frodas. Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen. Gott nytt kampår!

Offentlig flygbladsutdelning i Norrköping

Lördagen den 28 december delade Näste 8 ut folkupplysande flygblad till mellandagshandlande Norrköpingsbor. Gruppen inledde aktiviteten vid Ingelstads handelscentrum där flera intressanta samtal uppstod. Därefter omgrupperade aktivisterna sig in till stadens centrum där aktiviteten fortsatte. Nordiska motståndsrörelsen är numera en välkänd och återkommande del av gatubilden i Norrköping, som sig bör i en officiell nationalsocialistisk […]

Klistermärkesuppsättning i Norrköping

Under torsdagen den 26/12 sattes ett antal klistermärken upp längs med Strömmen i Norrköping. Elskåp och lyktstolpar sanerades dessutom från fiendepropaganda.

Offentlig flygbladsutdelning i Norrköping

Fredagen den 20e december begav sig medlemmar och aktivister i Näste 8 ut mitt i julruschen i Norrköpings centrum för att dela ut upplysande flygblad. Flera intressanta diskussioner uppstod med nyfikna flanörer och en ung man visade intresse för medlemskap. Efter en stund dök sex poliser upp och började att trakassera motståndsmännen genom att tjafsa, […]

Mångfacetterad propagandaoffensiv i Linköping

Onsdagen den 18 december samlades fyra medlemmar i Näste 8 för att sprida uppbygglig propaganda och dekorera staden Linköping inför de stundande hektiska helgerna. Affischer, klistermärken och sprayningar med nationalsocialistiskt budskap pryder nu stadsdelarna Valla, Tornhagen samt universitetsområdet. Dessutom delades 250 flygblad ut. Kom med i kampen för ett fritt och vitt Norden!