Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Israel fortsätter attackera Syrien – 15 personer döda

MELLANÖSTERN. Femton personer har dödats i nytt israeliskt robotanfall på Syrien.

Israel: “Iran är världens största hot”

UTRIKES. Israel fortsätter med sin Iran-fientliga hållning när de hävdar att landet är ”världens största hot”.

Mosaiken Mellanöstern – Nordfront reder ut sörjan

MELLANÖSTERNANALYS. Många kan nog tycka att situationen i Mellanöstern är minst sagt komplicerad med en mosaik av etniska grupper, religiösa inriktningar och olika maktsfärer. Nordfront kommer här att göra ett försök att förklara och sammanfatta läget i en av de viktigaste geopolitiska regionerna i världen.

Iran: “USA, Israel och Saudiarabien ligger bakom protesterna”

UTRIKES. Irans riksåklagare menar att sioniststaterna USA och Israel tillsammans med lydhunden Saudiarabien ligger bakom de senaste dagarnas protester i Iran.

FN:s tydliga besked – röstar ner Trumps beslut om Jerusalem

UTRIKES. FN:s generalförsamling har idag med stor marginal röstat ner USA:s beslut att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad. Detta trots uttalade hot från USA:s sida mot de länder som skulle rösta mot det sionistiska förslaget.

Judisk maktrörelsen rasande över invandringskritisk österrikisk regering

UTRIKES. Efter att det invandringskritiska partiet FPÖ bildat en koalitionsregering med ett borgerligt parti har judiska politiker och organisationer gått i taket.

Israel förbereder storkrig mot Iran?

UTRIKES. Efter att Mellanösterns shiamuslimska axel växer sig allt starkare genom sina militära framgångar mot Islamiska staten börjar ett allt mer oroligt Israel nu att hota om ett storkrig mot Iran.