Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Minnesstund för Daniel Wretström

Måndagen den 9 december samlades medlemmar och aktivister från Näste 1 för att hedra minnet av Daniel Wretström, som mördades i Salem av ett bestialiskt främlingsgäng för 19 år sedan. På den plats Daniel bragdes om livet hölls ett tal där det berättades om den brutala misshandeln som föranledde mordet. Talaren tog även upp den […]

Inblandade i mordet på Daniel Wretström – Amir Moharrami

  GRANSKNING. På årsdagen av mordet på Daniel Wretström börjar Nordfront undersöka vad det har blivit av de personer som var inblandade i misshandeln och mordet. Först ut är Amir Mahdi som idag heter Amir Moharrami.

Motståndsrörelsen slog tillbaka främlingsattack!

SALEM. När aktivister ur Näste 1 höll en offentlig flygbladsutdelning i Salem under dagen så gick en grupp rasfrämlingar till attack mot aktivisterna som blixtsnabbt slog tillbaka angreppet. Nordfronts korrespondent från Näste 1 var på plats och intervjuade en av aktivisterna.

Personal på fritidsgård i Salem tvingas bära larm

STOCKHOLM. Efter hot tvingas nu personalen på en fritidsgård i mångkulturella Salem att bära larm. Fritidsgården kommer dock att vara fortsatt öppen och man vill inte kommentera vilka som ligger bakom hoten.