Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Aktion vid Skövde Pride

Lördag den 28 september samlades delar av Näste 2 för att protestera mot Skövde Pride och för att informera Skövdeborna om vad HBTQP-lobbyn verkligen sysslar med. Aktivisterna tvingades även att tillrättavisa en storvuxen och bråkig man som trodde att han skulle kunna störa Motståndsrörelsens aktion. Motståndsmännen anlände till Pride-området på Hertig Johans torg i centrala […]

”Ungdomsgäng” misshandlade polis svårt

MÅNGKULTUREN. En polisman har blivit inlagd på sjukhus efter en insats mot ett ”ungdomsgäng” i Skövde.

Språkförbistring ledde till bråk i Skövde

SKÖVDE. Under en offentlig aktivitet på nationaldagen fick kampgrupp 204 uppleva hur språkförbistring och kulturkrockar slutade i polisanmälningar om misshandel.

Kvinna antastad på äventyrsbad i Skövde

SKÖVDE. Ännu ett badhus drabbades igår av sexuella trakasserier. Polis och media har ännu inte gått ut med information om vem gärningsmannen som antastade en kvinna är.

Dödade 22 katter – döms till fängelse

DJURPLÅGERI. En 22-årig man i Skövde har dömts till fängelse för djurplågeri. Mannen ska ha köpt och stulit flera katter och när han tröttnade på dem ska ha dödat dem. Totalt rör det sig om 22 katter som han ska ha dödat.

SD bestrider planer på Moské

INRIKES. Sverigedemokraterna i Skövde bestred under kommunfullmäktige i måndags att kommunen tillåter ett moskébygge i bygden.

Rekryterar Jula efter ras?

INRIKES. När Jula sökte personal till sitt nya varuhus i Skövde fick de sökande svara på ett antal frågor. Är du vit, svart eller flerrasig?