Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Skoter krockade med tåg i Timrå – två döda

INRIKES. Under eftermiddagen inträffade en allvarlig olycka i Timrå, då en skoter med efterföljande kälke krockade med ett tåg. Två personer har dött och ytterligare två är skadade.

Syrisk man får 40 timmars samhällstjänst efter försök till barnvåldtäkt

MÅNGKULTUREN. En syrisk man boende i Timrå har dömts till 40 timmars samhällstjänst efter att ha kidnappat och försökt våldta en 9-årig flicka. Redan samma dag utförde han ett till sexualbrott.

Vänskapskorruption i Timrå – ”pervososse” fick fortsätta jobba med ungdomar

AVSLÖJANDE. Trots att unga tjejer och kvinnliga kollegor i tio års tid vittnat om kommunanställde Patrik Norbergs olämpliga beteende har han lyckats hålla sig kvar både vad gäller arbetet med ungdomar, samt sina politiska förtroendeuppdrag.

SD i Timrå vill ha prislapp på massinvandringen

INRIKES. Sverigedemokraterna i Timrå vill veta hur mycket massinvandringen kostar kommunen, därför har man nu lämnat en motion till kommunfullmäktige.

Politiker kritiseras efter han sagt “negerby” och “kvinnogöra”

INRIKES. En lokalpolitiker i Timrå får stark kritik från liberalt håll. Han ska ha sagt orden ”negerby” och ”kvinnogöra” när han pratade om hem för ensamkommande flyktingbarn.

Samtliga misstänkta för stenkastning mot utlänningar släppta

TIMRÅ. Natten till lördagen kastades det stenar mot den tillfälliga flyktingförläggningen på Åstön. Samtliga misstänkta som gripits är nu släppta.