Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tonåring åtalas för smällare mot Åkesson

ANTIRASISTER. När Jimmie Åkesson i våras lämnade ett torgmöte i Mariestad så exploderade en kraftig smällare intill bilen han färdades i. Nu åtalas en 16-åring för dådet, en person som tidigare stört vid Nordiska motståndsrörelsens aktiviteter.

Tillsammansskapet presenterar en kampsång för mångkultur

OFRIVILLIG HUMOR. Tillsammansskapet är en källa till många skratt, oftast sådana där man skäms lite för deras skull. Det brukar vara clowner som inte är roliga och stalkande psykfall som Sara Leifsdotter. Nu utökar Tillsammansskapet sin arsenal och börjar med oironiska kampsånger för mångkultur.

Det fria Sverige invigde “Svenskarnas hus”

INRIKES. Under lördagen invigde föreningen Det fria Sverige ett hus som man samlat ihop pengar till och som ska kallas för Svenskarnas hus. Enligt föreningen är huset det första i raden av många och ligger beläget i Töreboda i Västergötland.

Syrier häktad för våldtäkt i Töreboda

MÅNGKULTUREN. En syrisk man häktades nyligen för våldtäkt på en flicka i Töreboda. Trots att syrier idag uppmanas att återvända till sitt hemland, då kriget i praktiken har upphört, så menar Migrationsverket att mannen inte kan utvisas vid en eventuell dom.

55-årig afghan i Töreboda åtalas för sexuellt ofredat 11-årig flicka

MÅNGKULTUREN. En 55-årig afghansk man åtalas för att ha sexuellt ofredat en blott 11 år gammal flicka i Töreboda.

Våldtog en 92-årig kvinna, på julafton

SVERIGE. En 23-årig man häktades i dag misstänkt för att på julafton ha våldtagit en 92-årig kvinna i norra Skaraborg.