Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Henrik Arnstad: ”Putin eller Biden vinner amerikanska valet”

INRIKES. Vänsterjournalisten Henrik Arnstad har uppmärksammats för ett utspel på Twitter där han menar att Trump får hjälp från den ryske presidenten Validimir Putin. Samtidigt passade han på att kalla SD för ”landsförrädare”.

JO lägger ner anmälan mot polisens knäfallande BLM-aktivist

SELEKTIV MYNDIGHETSUTÖVNING. Poliskvinnan Lisa Simonsson som knäböjande anslöt sig till den BLM-demonstration som hon beordrats att upplösa har JO-anmälts av runt 50 personer. Nu lägger JO ner ärendet med motiveringen att det kommer att utredas internt av polisen.

Åklagare avslöjades som vänstertroll – utgör nu en säkerhetsrisk

INRIKES. Kammaråklagaren i Karlskrona åtalade SD-politiker får åsiktsbrott och näthatade mot dem anonymt på fritiden. Nu stoppas vänstertrollet från att avancera i graderna, eftersom hon bedöms vara en ”säkerhetsrisk”.

Landsförrädare tilldelades belöningsmedalj av regeringen

ABSURDISTAN. Vänsteraktivisten Carl Johan De Geer blev tilldelad en belöningsmedalj av regeringen för sitt ”konstnärskap”.

Vänsteraktivist klottrade på kyrka – skyllde på rasister

USA. Kort efter presidentvalet i november klottrade en vänsteraktivist i USA ”Heil Trump” och ett hakkors på den kyrka han arbetade för. Efteråt skyllde han på rasister men har nu själv erkänt.