Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bomb exploderade i skånska Vellinge på lördagskvällen

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. En bomb exploderade på lördagskvällen i skånska Vellinge. Polisen som kallade in Nationella bombskyddet för att undersöka resterna av det ”föremål” som exploderat vill dock inte berätta vad det är för ”föremål”.

Plakat och flygblad i Vellinge kommun

Under fredagen var aktivister ute i Vellinge kommun. Denna gången för att sätta upp plakat på utvalda platser och dela ut flygblad på landsbygden.

Utdelning i Vellinge

På tisdagskvällen var aktivister från Näste 3 ute i Vellinge. Cirka 400 flygblad delades ut.

Kamparbete i Vellinge kommun

Tisdag morgon och Motståndsrörelsen var igång med kamparbete som sig bör. Flygblad delades ut, klistermärken sattes upp och även en del plakat sattes upp. Nordbo gör motstånd mot detta sinnessjuka system, anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen!

Banderolluppsättning längst E6, södra Skåne

På onsdagskvällen den 15 januari satte Motståndsrörelsen upp banderoller längs E6:an mellan Vellinge och Trelleborg.

Kamplördag Näste 3

Lördagen den 11/1 blev en dag full av kamp för aktivistskaran i Näste 3. Vid 12-tiden samlades samtliga vid shoppingcentret C4 utanför Kristianstad där de började dela ut flygblad under vajande Tyrrunefanor. Aktivisternas närvaro uppskattades av en hel del svenskar denna dag vilket kan ha berott på den kraftigt ökade främlingskriminaliteten i staden. Efter cirka […]

Mer kamparbete i Vellinge kommun

Fredag förmiddag och regn som sig bör i den skånska vintern. Detta stoppar inte Motståndsrörelsen, nej tvärtom! Man delade ut ca 250 flygblad i bruksparken med omnejd i Vellinge kommun. Slå dig fri från dina bojor och gör motstånd!

Offentlig flygbladsutdelning i Vellinge och studiecirkel

Den 29 december besökte Näste 3 Vellinge. Utdelningen skedde utanför en matbutik vid torget. Under utdelningen stannade flera människor för att prata med aktivisterna och den absoluta majoriteten var positiva eller nyfikna på Motståndsrörelsens politik. Efter en tid hade gått avslutades aktionen och gruppen begav sig vidare för att äta tillsammans. Efter maten var äten […]

Informationsspridning i Vellinge kommun

Måndag kväll var aktivister och medlemmar i Vellinge kommun för att informera boende om Nordens räddning, nämligen Nordiska motståndsrörelsen. Ca 250 flygblad delades ut och klistermärken sattes upp. Lev för kampen, dö för segern!

Kamparbete i Vellinge kommun

Fredag förmiddag den 13 december var det åter igen dags för Vellingeborna att få ta del av information från Nordiska motståndsrörelsen. Även en del klistermärken sattes upp runt om i kommunen. Frigör dig från bojorna och bli en del av motståndet du med!

Högsta förvaltningsdomstolens besked: Vellinge kommun får införa tiggeriförbud

VELLINGE. Efter en rad turer ger nu Högsta förvaltningsdomstolen Vellinge kommun rätt. Domstolen – som är högsta instans – upphäver Kammarrättens tidigare avgörande som förbjöd kommunen att införa ett lokalt tiggeriförbud.

Vellinge kommun fick statsbidrag för skäggbarn – lägger pengarna på annat

INRIKES. Förra veckan beslutade kommunstyrelsen i Vellinge att de pengar man fått av staten för att husera skäggbarn ska gå till annan verksamhet.

Vellinge kommun tvingas ta emot upp emot 300 främlingar

VELLINGE. Vellingeborna, som länge har varit relativt skonade från massinvasionen, tvingas nu i år att ta emot 150 “ensamkommande barn” och 159 övriga främlingar.