Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Motståndsrörelsens film till minne av offren i Dresden med tal av Jimmy Thunlind

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Den 13 februari inföll 75-årsdagen av terrorbombningarna av Dresden. Nordiska motståndsrörelsen hedrar offren genom denna dokumentärfilm med tal av Jimmy Thunlind från minnesmanifestationen i Norrköping.

Apokalyps 1945

DRESDEN. Henrik Gustafsson fördjupar sig i händelseförloppet kring attackerna mot Dresden. Vad föranledde den värsta massakern i Europas historia och vad fick det för effekter?

Minns Dresden – idag 75 år sedan de allierades terrorbombning

DEN VERKLIGA FÖRINTELSEN. På 75-årsdagen för den första terrorbombningen av Dresden skriver Maja Svensson att de allierades systematiska terrorbombningar av civila var den verkliga Förintelsen, till skillnad från lögnen som används för att styra och förtrycka vårt folk.

Dokument om Storbritanniens uppbyggande av Israels kärnvapen mystiskt försvunna

ISRAEL. När det brittiska public service-företaget BBC nyligen skulle göra ett uttag från de Nationella Arkiven i London upptäcktes det att flera filer som behandlar Storbritanniens kopplingar till Israels kärnvapen försvunnit. Tidigare har det framkommit dokument som visar att britterna varit högst delaktiga i uppbyggandet av Israels kärnvapenarsenal.

Intervju med överlevare från demokratins bombmassaker i Hamburg

DEMOKRATI. Granskning Sverige har intervjuat en överlevare från den allierade terrorbombkampanjen av Hamburg där uppemot 125 000 tyskar, de allra flesta civila, slaktades av liberala krafter.